SVALY

Príspevok v téme: SVALY
yeah

zdravim..mam problem..vzdy som bola velmi chuda, so spekami na bruchu.no teraz mam opacny problem.robia sa mi strasne svaly.z mojich chudunkych noh, je nieco ako ma fergie.je to naozaj dost vidiet.vsetko tuk sa meni na sval, aj kosti.ale ja pritom nesportujem, ani necvicim.VOBEC!pomozte!!!

struhatko

tak toto som este nepocula ani ja,ze by sa kosti menili na svaly:D:D:DD: ja neviem ci xces nas obdiv ze ako uzasne si svalnata a ze vyzeras ako fergie:D alebo co.. ver mi,ze svaly nie su z nicoho:)pa

Summer_

Ak necvicis nemozes mat svaly... Jedine ze by si nieco brala alebo si pribrala a myslis si ze je to sval...
Neviem mala by si viac popisat ci noeco neberes...

fraisee

moja byvala kolegyna sa stazovala na to ake ma svalnate nohy a ruky. a potom po case vysvitlo ze doma cvicila jak diva a iba si od nas tym pytala obdiv a pozornost.

pato231

Kosti sa asi tazko zmenia na svaly a tuk tiez,funguje to proste trochu inak...A to priberas nie?Ked priberas tuk tak aj trochu svalov ale bolo by ich este menej poznat pod tukom.Podla mna ty len nevies rozoznat co je co.Druha moznost-ake beres lieky? napr. spiropent...