Ahojte pred 3 dnami som sa predstahovala od mamy do vlastneho aj so psom. Cely je z toho smutny,stale sa na mňa pozerá,všade za mnou chodí(nerobil to) a keď sa naneho pozriem/pohnem sa niekde hneď beží k dverám že chce ísť preč. Chýba mu mama(bol naňu ovela viac naviazany), mamine 2 psy,prostredie(mal tam také "zákutia" kde rád ležiaval). Predpokladám že si zvykne,ale vždy mu to bude chýbať/bol by tam šťastnejší a úplne ma to zožiera čo s tým?:D a takisto myslíte že mám s ním chodiť k mame na návštevy alebo vobec aby nato skor zabudol? Ach jaj:(
Smutny psik
a kym si ty v práci má s kým byť aspoň?
Ja som môjho psíka nechala pri rodičoch, v dome, stále je niekto doma,
v noci spáva s otcom v posteli.. cez den je s nimi, za nimi všade chodí.. idú pozerať TV on s nimi,.. idú von on za nimi...
Ked som v práci by len trpel sám doma celý den v byte,... aj teraz som bola odcestovana 3mesiace mimo tak je lepšie ´ked je tam a chodím ho navštevovať.. a je celý šťastný ked ma vidí, mama mi vravela že bratova pratelka mu povedala že prídem, tak bol chudáčik smutný 2 dni kým som neprišla, že ani papať nechcel... stále ma vyzeral na bráne... už ked mám prísť tak cíti.. čaká ma pri bráne a vyzerá ma a už ked sa zjavím z dialky už vrtí chvostíkom,.. ledva ma do dvora pustí, idem do kupelne, tak ma čaká za dverami..taký maznoško... ♥