Ahojte pred 3 dnami som sa predstahovala od mamy do vlastneho aj so psom. Cely je z toho smutny,stale sa na mňa pozerá,všade za mnou chodí(nerobil to) a keď sa naneho pozriem/pohnem sa niekde hneď beží k dverám že chce ísť preč. Chýba mu mama(bol naňu ovela viac naviazany), mamine 2 psy,prostredie(mal tam také "zákutia" kde rád ležiaval). Predpokladám že si zvykne,ale vždy mu to bude chýbať/bol by tam šťastnejší a úplne ma to zožiera čo s tým?:D a takisto myslíte že mám s ním chodiť k mame na návštevy alebo vobec aby nato skor zabudol? Ach jaj:(
Smutny psik
tak môj yorki je naviazaný ako na mňa tak na môj byt. Ked ideme niekam na návštevu, hoci iba k mamine o ulicu dalej vydrží tam max. pol hodinky a už stojí, pozerá na dvere, potom na mna a chce domov. A pritom maminu zbožňuje, ked je u nás sa jej teší...ale na návšteve sa jej nikde nepáčí..ani u mojej sestry, ani u susedky...no proste všade dobre, doma najlepšie :) a najlepšie v spalni na posteli :)))
poradiť neviem, možno sa psíkovi viac venovať, hrať sa s ním, vela na prechádzky chodiť a samozrejme aj k mame..aby videl, že nemusí byť smutný, že tam budete chodiť
Ja som to nemyslela tak, aby si s nou zostala doma a nechala pracu.;) Pisala som, ze ci by mame niekto nemohol s tymi psami pomoct, ked to tazko zvlada.
A dobre si napísala,je to fenka,nejak mi nedošlo že som to písala celé v "on"
Tak Dnes to s ňou bolo už ovela lepšie. A musím z niečoho žiť, ale ak mi budete platiť zato že s ňou budem doma tak v pohode :D má 7
Pardon....psik, nie fenka. ;) Kolko ma rokov?
Nie, nechyba mu az tak prostredie ako mama. Psi su viazani viac na cloveka, nez na prostredie, u maciek je to opacne. Psi aj tazko zabudaju. Mama a ti dvaja psi boli jedna svorka, z ktorej bola tvoja fenka vytrhnuta. Je to pre nu teraz tazke. Keby si sa jej mohla aspon viac venovat a nemusela by na teba hodiny cakat, lahsie by to znasala. Takto ste ju odtrhli od svorky, strcili do (pre nu) cudzieho bytu, kde musi byt dokonca dlho sama. Este by som sa porozpravala s mamou, ci by nebola moznost, aby jej niekto pomohol so psami, napr. ich vencit.;)
Neboj, zvykne si. Stahovanie je pre psa velmi stresujuce, nemusi mu ani chybat mama ako prostredie.. treba mu dat cas, sprijemnit pobyt, spravit pozitivne asociacie hracky, maskrtky..
:) nepyta sa von pyta sa k mame
pýta sa von, tak sa s nou chod prejst nesed na nete...
Ja ju tam nemožem bohužial nechať, naňu sú 3 psy už moc. ATeraz som sa akurat od nej vrátila a tešila sa,ale keď som povedala poď ideme domov tak bez problemov šla. Tak hádam nemá nejaké silné depresie :D od rána do 13 bude sama,o 13 pride spolubyvajuca ja končim neskor. Celý čas ako to píšem stojí vo dverách a pozerá na mňa :(