Pred pol rokom ma začalo bolieť koleno na ľavej nohe tak, že som s ním nemohla hýbať. Bolo napuchnuté. Navštívila som lekára, ktorý mi dal mastičku a nejaké antibiotiká avšak bolesť to len zmiernilo a koleno ostalo naďalej opuchnuté. Po mesiaci sa mi bolesti opäť vrátili a navštívila som znovu lekára aj pohotovosť no nič našli. Dokonca sme sa pýtali či by to nemohla byť voda no aj to zamietli. Povedali mi, že je to len zápal dali mi ďalšie tabletky tú istú masť a poslali ma domov. Opäť sa bolesť zmiernila no koleno trochu pobolievalo. Teraz sa mi bolesť opäť vrátila a dokonca sa mi toto isté stalo aj na druhom kolene. Teraz behám po vyšetreniach, nemocniciach mám opuchnuté obe kolená, ledva chodím a doktori stále nič nevedia. Mám 19 rokov. Neviete nejako poradiť, nemáte s tým skúsenosti?
Bolesť kolien
akupunktura? ale prosim ta
áno,skoro,akupunktúra vie vyliečiť aj to skoro,len my to nevieme!!!
mjanik mám taký pocit že to pomáha snáď na úplne všetko že? :D :D
Daj sa vysetrit na boreliozu. Poznam ludi co maju podobne problemy a zistili im boreliozu.
odporúčam magnetoterapiu, uľavuje od bolesti a dokáže odstrániť zápal. Veľmi dobrý spôsob alternatívnej liečby. V rodine vlastníme jedne takýto prístroj a používame ho naozaj na rôzne ťažkosti. www.orin.sk
najrýchlejšie to vyliečiš akupunktúrou!"!!!
k ochoreniam mi nič nepovedali a ano schudla som 5 kilo
A okrem opuchu bolo aj bolesti, citlivosť na dotyk a teplo opuchnutého kĺbu? Ak áno, jednalo sa o zápal. A mohlo ísť o dnavý záchvat. Vtedy sa vytvára tzv. planárny opuch, ktorý je lokalizovaný nad kolenom. Aj keď ten nezvykne byť na veľkých kĺboch. Ale keďže ja som výnimka, pokojne môžeš byť aj ty. :)
Proti opuchom je mastička Flector EP rapid. Dostať z lekárne.
Odporúčam cvičenie vo vode - predkopávanie, zakopávanie, poskoky. Bazén alebo sauna s chladnou vodou.
Z vitamínov šumivé tabletky s vápnikom.
Ochorenie Dna vylucili?
Aka je tvoja vaha? Optimalna? Ziadna nahla zmena?