Neviem čo mi je...

Príspevok v téme: Neviem čo mi je...
uch

Ahojte vsetci. Názov mojej témy je môj veľký problém neviem čo mi je, čo sa somnou deje... Uz cca 3den má pobolieva ľavý vaječník nieje to ostrá bolesť našťastie ale boli to celé dni. Akurat mám pokoj pri spánku no ráno keď vstanem znovu cítim napätie v ľavom vaječníku. Pri močení má pobolieva nielen vaječník ale v celom podbrusku. Proste je to pocit aký mávam počas menštruácie, ktorú som mala dostať dnes ale zatiaľ nič. Predtým som to nikdy nemala. Troška som ešte aj nafúknutá čo pociťujem tak, že keď ma nafukne tak ma to zas všetko boli. Iné problémy ako výtok ci krvácanie nemam. Ďakujem za odpoveď :)

uch

No ďakujem za vase názory a odpovede... Ci som neprechladla no v práci cca pred týždňom. Ale pri močení problém nemam len to keď viac zatlacim pri močení proste pri väčšom napati tak to cítim mm práve ze ovulacne bolesti som nemala iba počas menštruácie mám 21 rokov.

ANGEL-DEMON

naštuduj si mesačný cyklus...všetko záleží od hladiny hormonov..
je normálne ze počas ovulácie možeš mať bolesti, brucho nafuknute ... bodave bolesti v podbrušku alebo vajecnikoch... no ked píšeš že cítiš bolesti aj pri močení neprechladla si niekde?