Ahojte .. mám 17 rokov a mám priatela ktorý má 23 sme spolu 2 roky predomnou mal dosť báb ale jeho vzťah s nimi najviac vydržal pol roka ... naše začiatky boli ako z rozprávky velmi som ho lúbila no po čase sa ku mne nesprával pekne naše hhádky boli každodenne .. náš vzťah začala komplikovat jeho stará láska vyhladavala ho všade .. sledovala ho ... ma 18 rokov ... ked sme sa vzdy pohnevali vyhladal si ju a chodil s nou von ona ho milovala a jemu to neprekážalo zatial čo ja som bola z rodinou doma on bol s nou vzdy som mu to odpustila a ked bolo fajn hovoril mi že ma lubi ale po case ma to prestalo bavit odpustat mu chytal svoju staru lasku a tym u mna skončil náš vzťah ...nechapem prečo to robil tato myšlieka stále blúdi v mojej hlave a nevie si násť miesto niečo k nemu citim neviem bol,somnou preto lebo ma naozaj lubil ?? Alebo lubil ju a j som ho drzala len zo zvyku ?? Čo si o tom myslite som zufala zalezi mi na nom aj po tom všetkom
Neviem čo si mám o tom myslieť :/
A toto je pekny priklad ako baby letia na zlych chlapcov.
boze dievca mas 17 rokov... milujem tieto vase strasne vazne vztahy...
Čím skôr na neho zabudneš, tak tým lepšie.
Podľa toho čo si napísala si ťa ten človek neváži a je podľa mňa úplná strata času pokračovať v niečom takomto. Ale tak aspoň si sa niečo naučila.
Obdivujem dievčatá a ženy, ktoré takto naletia na..... a potom tvrdia, že sú všetci muži takí. Ani sa im nečudujem. Aj ja by som mal takýto názor na ženy ale musím si zaklopať...
Dufam ze ste nemali sex lebo myslim ze len o to mu slo