Dobry den,
chcem sa poradit ohladom liecenia helikobaktera. uz sa to so mnou taha skoro rok a nic ma neboli, len nemozem spavat. najpv nemozem zaspat a potom sa furt budim.
kedysi som mal helikobaktera a tiez som mal problem so spankom-ked som sa vyliecil, tak problemy so spanim zmizli. bol som na krvi a podla vysledkov som v poriadku, takze zase to asi bude sposobene helikobakterom.
liecil som aj aj na gastro, bral som kopu liekov, aj tu trojkombinaciu - bizmut, lieky proti traveniu + antbiotika 3 tyzdne a nemohlo mi to.
teraz som skusil aj tie alternativne veci:
-repikovy caj, pepzin, kolostrum, koloidne striebro, vitamin c, betain hcl, masticha(inac ak by ju niekto chcel skusit, tak kupujte na ebayi surovu, tam je to lacnejsie).
stav sa mi trochu zlepsil, uz sa tolko nebudim, ale este stale je to neakceptovatelne.
rozmyslam nad tym, ze by som siel zase na gastro, nech mi predpisu dalsiu kuru, ale nebral by som tie tabletky na potlacenie tvorby traviacich kyselin, lebo mi nerobia dobre a som po nich dlho rozhodeny. uz minule som sa na to pytal, ale lekar o tom nechcel ani pocut.
je to teda potrebne? budu ostatne lieky ucinkovat aj bez nich? nemam ziadne bolesti brucha, na poslednom gastro vysetreni lekar tiez nenasiel ziadne erozie, iba som to tam mal zacervenane.