Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pretrvavajuci smutok

Príspevok v téme: Pretrvavajuci smutok
Kristi28

Ahoj, mozete mi niekto poradit ako sa zbavit smutku z rozchodu? S priatelom sme mali neskutocny vztah kym nemal vaznu havarku pri ktorej vazne ublizil druhemu vodicovi. Odvtedy sme pol roka prezivali peklo, snazila som sa ho podrzat a nakoniec si nasiel druhu, s ktorou ze nemusi mysliet na realitu(sud) co ho caka. Behom 1 dna som sa musela pobalit a ani nie 3 tyzdne na to uz ma snou happy fotky. Ja sa tym trapim, lebo som zostala sama a neviem sa zbavit pretrvavajuceho smutku... Prosim help

cotojetuuznenivnorme

on pri havarke ublizi vazne druhemu cloveku a vyskiera sa na fotkach s frajerkou? keby sa take nieco stane mne tak spacham samovrazddu nechce sa mi ani zit..to je dobre necitlivy idiot

ANGEL-DEMON

ostala si sama? tak to máš šťastie,.. čo by si robila keby si sa musela zbaliť aj s 2 detmi a ísť preč... ? funguj dalej tak ako on... chod von s kamoskami, alebo aj sama chod si niekam sadnut, ked je pekne na zmrzku,..mozno niekoho aj ty stretnes... pokial maš tendenciu upadať do smutku doma,.. bud čo najviac vonku medzi ludmi,.. nejake zaluby,..chod si zabehať, atd....

bagration

zachoval sa ku tebe naozaj hnusne, ale podaktori ludia byvaju taki. Ja ti radim nesmutit za nim, predsa ak toto dokazal spravit, tak ten chlap nestal ani za 10 centov. Najdes si ineho, lepsieho. Nic sa nestane, nejaky cas ostanes sama, uvolnis sa, odpocinies si a mozes sa venovat sebe, svojim konickom a kamaratom. Ver mi, ze venovat sa konickom a kamaratom je to najlepsie proti smutku z rochodu. Drz sa :)

Kristi28

Howling, to mas mozno aj pravdu, bola som nanho moc naviazana, chcel vsetko robit somnou, zatiahol ma do vsetkych jeho konickou a ja som na svoje akosi pozabudla, rozviazala kontakty s priatelmi a podobne... Toto sa musim naucit ze vzdy som na prvom mieste ja. Snim to bolo ine, stale som sa onho starala, co chcel to mal. Len proste taka som odjakziva, dobrosrdecna a vzdy so vsetkym pomozem.... Neviem musim dat reset a inak si nastavit priority

Kristi28

Howling, to mas mozno aj pravdu, bola som nanho moc naviazana, chcel vsetko robit somnou, zatiahol ma do vsetkych jeho konickou a ja som na svoje akosi pozabudla, rozviazala kontakty s priatelmi a podobne... Toto sa musim naucit ze vzdy som na prvom mieste ja. Snim to bolo ine, stale som sa onho starala, co chcel to mal. Len proste taka som odjakziva, dobrosrdecna a vzdy so vsetkym pomozem.... Neviem musim dat reset a inak si nastavit priority

Howling

Hľadaj odpovede a tráp sa ako chceš. Je to o Tebe, ja som sa naučil mať v p... chodim sam na vylety, sem tam s par kamosmi na pivo inak do prace domov do prace a znova domov, posilka a skusam nejako cas si vyplnat, snad pride raz Ta prava a ako sa hovori, radsej sam ako s tou nepravou a potom trpiet, ale dolezite je sa naucit mat rad sam seba, lebo len jedinci co sa nemaju radi sa silno putaju na druhu osobu

Kristi28

Mali sme nadherny vztah a nepozeram na to len z mojho pohladu, bolo to na nas vidiet ze sme spolu stastny. Po tej havarke ako vymeneny, nic ho nebavilo len smutil... Vsetci sme sa snazili mu pomoct. Boli chvile kedy som ho podrzala a potom takyto sok. Ja viem asi sa v tom moc rypem a mala by som na to zabudnut ale som zena a som taka sprosta ze sa snazim stale na to hladat odpovede preco to a ono a oni tam vlastne ani niesu.

Howling

Bullshit.. To neni o havárií a možno len Ty si myslíš, že ste mali neskutočný vzťah, on si to ale asi tak nemysles... Mňa tiež nechala jedna a tiež som myslel, že už bude pomaly svadba a nakoniec mala iného.. Hold to je život, niekto má jednoducho šťastie a najde si na jeden šup toho pravého(pravú)...No ale k Tebe jednoducho nerieš to, nerieš ho s kým je, čo robí, rieš samú seba a aj do budúcna najskor ja potom ostatní, je to možno sebecké, ale hold takú máme dobu... Takže tam urob čiaru ( samozrejme človeka to bude nejaký čas bolieť) ale musíšm ísť ďalej a nie stáť na mieste a raz si Ťa štastie znova najde