Ked som v strese nevladzem chodit

Príspevok v téme: Ked som v strese nevladzem chodit
Dadka231

Od kedy sa moji rodicia rozviedli mam problemi s chodením. Bolo to uz velmi zle kedy som mala pocit ze skoncim na vozíčku, vystriedala som asi vsetkych doktorov akých sa len dalo ale nikde mi nic nie je. Jedni hovoria ze je to psychické druhí zasa ze len mam malo pohybu . Teraz som na tom celkom dobre no ono to netrvá dlho tyzden chodim napriklad dobre potom pride nieco coho sa bojim z coho sa rozstresujem a uz zasa som na tom zle. Uz fakt neviem co mam robit po prázdninách nastupujem na strednu a neviem co tam bude pretoze pred novými ludmi to nie je dobre strasne sa toho bojim. Nestretol sa niekto s niečim takým?
Dakujem za odpovede .

Leuska123

..tak inteligentny clovek to pochopi, neboj..poznam jednu, co mala ochrnute clenky, knisavu chodzu a krasna do tvare, inteligentna, vedela si zo seba aj vystrelit.. a uz ma aj babatko a nikto si nerobil srandu..

Dadka231

Dakujem za povzbudenie. No ja sa nebojim kvoli tomu ze je to stredna ale problemi s chodením mam u 5 rokov chodim da sa povedat ako kacka a neprejdem vela a musim oddychovať tak ze sa prehnem. Je to strasne blby pocit lebo vsetci na mna pozerajú... No snad tam budu mili ludia a bude vsetko fajn :)

Leuska123

mne sa niekedy v minulosti stalo, ze sa mi z velkeho stresu podlomili kolena... ale nemas sa coho bat, prosim ta, tam budete vsetci na jednej lodi, nikto tam nikoho nebude poznat a tiez budu mat niektori strach... a teraz ked sa spatne pozriem na celu strednu skolu, je to len maly kusok zivota a uz si z toho ani vela veci nepamatam... a to nemam ani vela rokov :)