nikto nevie co mi je - tazke dychanie, nespavost

Príspevok v téme: nikto nevie co mi je - tazke dychanie, nespavost
cheryl19

Uz dlhy cas si vsimam ze mam velmi plytke dychanie skoro az nedycham a potom
sa nadychnem raz poriadne. Dva krat v noci som sa zobudila na to ze som "zabudla" dychat. Stava sa mi ze ma casto pichne v hrudi pod prsiami tak ostro. Nefajcim pravidelne tak to nieje tym. Vela krat sa mi toci hlava a musim sa posadit. Vzdy rano ked sa zobudim aj pocas dna niekedy. Rychlo mi bije srdce a hlavne vecer ked sa snazim spat a lezim v posteli. Vtedy mam hlavu plnu myslienok ktore nechcu prestat a ja nemozem zaspat. Zo spankom mam problemy niekedy nemozem zaspat a inokedy spim aj 12 hodin a mam velmi snove noci. Mam 19 a neviem co mi je som z toho nestastna nikto nevie..

celebrita facebooková

Mala som niečo podobné, ale len na určitom mieste. Bol to plesnivý a azbestový byt. Spávať som síce vedela, ale neprichádzal mi vzduch do pľúc. Mávala som tam aj často silné vodnaté alergické nádchy. Točila sa mi hlava a bolo mi tam na odpadnutie, strácala som aj pamäť. Bývala som tam asi dva roky, ale s mojim zdravím to vtedy išlo dolu vodou. Pomohlo mi, keď som sa odtiaľ odsťahovala preč. Keby som si niekedy v budúcnosti hľadala podnájom, tak určite len do normálneho činžiaku a do nejakej novšej budovy, nech by to aj drahšie bolo. Určite nie do starej historickej budovy a určite nie medzi plesne a určite nie pod azbestovú strechu. Nepresťahovala si sa náhodou nedávno do nejakej takej biologickej zbrane? Lebo plesnivý a azbestový byt je hotová biologická zbraň. Pomôže odsťahovať sa.