ponuka zamestnania z uradu prace

Macaaaaa

Ja sa chodím hlásiť tiež na UPSVaR a spočiatku uznávali aj inzerát z internetu, teraz už iba hotovú odpoveď na žiadosť od potencionálneho zamestnávateľa.
Ak dobre viem, uznávajú iba pečiatku a sotva si viem predstaviť podnikateľa, ktorý hľadá zamestnanca bez pečiatky. Dnes už aj malý živnostníci majú pečiatky. Určite tam treba zavolať, alebo zájsť, príp. mail a danú situáciu vydiskutovať.

bagration

vidis, kazdy ti hovori nieco uplne odlisne. Mas taku malu karticku od uradu, kde mas aj napisane, ktory uradnik ta ma na starosti. Zavolaj si tam pekne a opytaj sa rovno toho uradnika, ako mas postupovat. Oni su plateni z nasich dani, takze je povinny ti poradit. A sprav to este skor, nez ta naozaj vyradia. Ja som sa uz v minulosti na vlastnej kozi presvedcil, ze podminenky su na rozlicnych okresoch mierne odlisne. Ja aj kamaratka sme sa chodili hlasit, ale na urady do rozlicnych krajov a velmi ma prekvapilo, ze tam stacilo odniest jeden papier o hladani s peciatkou a odo mna este k tomu pozadovali aj niekolko vytlacenych odpovedi z internetu.

Jaja15

V pohode, prines jej len s podpisom a povedz že pečiatku nemal...ale aby videla snahu že si niečo zháňaš, prines jej 2-3 odpovede čo si posielala ponuky cez net(keď posielaš z profesie tak na net ti príde potvrdenie že si reagovala na ponuku - to vytlač a zober na UP.....

bagration

a preco nezavolas radsej na urad prace? Tam ti presne odpovedia. Tu sa ziadnej zarucenej odpovede nedockas, jednak aj preto, lebo tie ich interne predpisy a smernice menia ako rano ponozky a co raz muselo byt, uz nemusi, alebo naopak.