Poprosim o subjektivny nazor. Vo vete: Milovanie neni len o tom, že zasunieš. Vidi tam niekto, vulgarne slovo? Vnimate niekto taketo vyjadrenie ako hrube/vulgarne?
Je toto vulgárne slovo?
ba-lt, posluchni vo vsetko Jaxa) ved vravim, umiiii ;)))
adr1a - nooo pozor na slová a na to, akým tónom tu niečo naznačuješ! Ja som tiež mladý a skúseností ešte rád zopár nazbieram :))))
ba-lt - nuž, ešte z neho môže niečo byť. Začal by som ako inak rozhovorom. Povedz mu presne to, čo si písala v poslednom príspevku. A buď neústupná, aby konečne pochopil, že toto je niečo čo chceš a z čoho nezľavíš.
Ak zistíte, že je problém len v jeho schopnostiach, tak to žiadny problém nie je, lebo naučiť sa dá všetko. Ak je však egoista, ktorého vyfajčíš, pretiahne ťa s cieľom sa urobiť a viac si ťa nevšíma, tak ho vymeň. Škoda drahocenného času. Raz natrafíš na chlapa, čo pre teba spraví prvé posledné a to teprv bude jízda ;)
Vulgarne by bolo povedat ze milovanoe nie len vyjebanie
ba-lt ee nenasral... ale asi by som jej to vratil ked bude nabuduce chciet napr ze no vies co nebudem len tak zasuvat :-P
inak nepride mi to nijako vulgarne ak to bolo mezi partnermi..
zae na druhu stranu ked slota povedal maly krpaty dzurinda, alebo strapata pani tak to bolo podla moderator vulgarne..
Ja vidim jediny problem v jeho veku a skusenostiach. No hlavne ten vek (vidis sama, ze je este taky detsky hravy, este sa rad hra a blbne a ma z toho haluze :D Tu diskutujes jedine ak ty) miesto bozkavania ta olizuje oslintava ako taky pes)) alebo ta stekli ai. Tak je to akoze mile aj rozkosne, keby robil aj to, co ma a chces ty))). Predpokladam ze je to este mladik, chalanisko. Proste napr.taky Jax ten to uz umiii ;)) Rozdiel v tychto dvoch je len vo veku a v skusenostiach. Ten tvoj neviem kolko ma, ale este je to fakt zrejme mlady chalan a Jax je uz muz aj ked fakt netusim vek ani jedneho.
Neraz sa chalani cuduju co vidia mlade na starsich, ale tak vsetci muzi bez rozdielu veku su ako deti ale zas ti starsi maju viac skusenosti, nieco uz odzite a pekne si najskor pripravia partnerku lebo vedia ze potom profituju aj oni z toho, si to ovela viac uziju navzajom ai. Takze viac sa s nou pohraju predpripravia vzrusia ju ai nez mlade ucha
Takze aj ten tvoj sa isto casom zmeni. Nezahadzovala by som to len kvoli tomuto. Si ho proste nauc a vycvic)) Pozri. Pises ze je hravy)) tak to zmen cele aj ty na hru ;) Co ma rad ake maskrty?) Ak ma rad napr.to sladke mliecko v tubach tak si ho pekne vytlac kde chces aby sa ti najviac a co najdlhsie venoval a moze zlizavat sat cuckat ai cele minuty a minuty)) ak nechces tekute ci lepkave (medik mliecka nutelu ai) tak pouzivajte slahacku z tuby, obloz sa ovocim cimkolvek. Priputaj si ho pekne k posteli ci kde len chces a musi ta ... aj ked nechce))) Pouzivaj fantaziu dovtip a prelsti ho)
Da sa o tom pisat do aleluja, urcite sa to da a pojde to)
ba-lt,
najlepšie riešenie, podľa mňa, je vykašľať sa na neho. On jednoducho taký nie je, nevie to. Časom to bude iba horšie, nepredpokladám, že by sa Ti podarilo zmeniť to.
adr1a. jasne a priamo som mu hovorila co chcem a mam rada. Nic. Poviem mu aby ma bozkaval na krku, jemne steklil so strniskom, hladkal ma, hral sa so mnou, prosim ho o to casto... ano pohladka ma - na 10 sekund. Alebo ma naschval stekli (co neznasam), oslinta - olize jazykom (akoze bozkava po tvari) - z toho co po nom chcem si robi prdel, zvelici to, robi to neprijemne. Poviem mu, ze toto mi vadi a on to robi stale. Pricom ja robim to co ma rad aj pol hodinu alebo s prestavkami cely vecer (kazdy vecer). Rada robim veci, co mu robia dobre, bavi ma to. Urobim mu oral... ale pozornost a neznost z jeho strany je biedna. On ma pocit, ze robi pre mna dost (ano, hovadin a toho, co mi je neprijemne) a ja som dhodobo frustrovana, lebo mi neznosti chybaju uplne strasne. A on to este okomentuje - ze si nevazim co vsetko pre mna robi. Co s chlapom, ktory je presvedceny o tom kolko vela toho pre mna robi, ked ja som hladna po dotykoch, blizkosti, po neznostiach? Vynutit si to neviem. Ked som prestala s oralom a neznostami z mojej strany, tak argumentuje, no ved ani ty ma nechces hladkat. Robím pre neho nieco - spätna väzba je, ale je biedna. Nerobim pre neho nic - tak nerobi ani on nic pre mna. Mam si nastavit budik aby sa mi venoval aspon 15 minut, alebo ja uz fakt neviem.
Preto som na neho ani nemala chut a ked nieco chcel (sex), povedala som mu toto.
0vecka, predstav si, ze ti takuto vetu partnerka povedala. Si nasraty, alebo teda dotklo sa ta to - ako sa ohradis voci tomu?
Slovo je iba zhlukom pismen alebo zvukov. Same o sebe nema dobry ani zly vyznam, vyznam slovu vzdy prisudzuje jeho prijimatel a je len a len na nom, aky mu prisudi.
Ked poviem "šukam Kokota" ty tomu prisudis nejaky vyznam, no ja v skutocnosti rozpravam so svojim polskym kamosom a on tomu rozumie tak, ze hladam nemeckeho sprintera.
Takze je velmi dolezite si s dotycnym vysvetlit ako slova myslel odosielatel a ako prijimatel.
PS: s byvalou partnerkou sme nase milovanie casto nazyvali znasilnovanim, dokonca to tak aj znelo a vyzeralo. Ale nam to tak vyhovovalo. Ina by ma dala zavriet uz za vetu "vecer ta znasilnim"...
ba-lt. Takze som trafila, ze si zena)
A naco teraz riesis Kyceru? Chcela si pocut nazory ludi a mas ich mat. Skor si to vyries s tym, kvoli ktoremu si zakladala tuto temu. Šukali ste vy dvaja. Tak si to aj vy dvaja vyrieste. Jemu to zrejme vadilo. Nam je to jedno) A na tom kontexte naozaj zalezi. Aj intonacii, ako co povies. Lebo ak toto povies PO milovani, je to ine, ako ked to povies POČAS aktu)
Kycera, ale ty si odporujes. Ak pouzijem neutralne slovo, aby obrazne vyjadrilo nieco, nemoze sa z neho stat zrazu nieco tak brutalne tvrde, ako to hovoris ty. Tvrdo by som zaklincovala tu vetu, keby som pouzila vyraz trtkanie alebo jebacka. Vtedy suhlasim, ze je to riadna facka po pohladeni. Ale zasunut, v tom sexualnom zmysle je nieco hrube??? OK, berem, pre citlivejsie povahy asi hej.