Zdravím. Chcem sa opýtať. Pred 2 rokmi som si farbila obočie doma sama farbou s dm drogerky konkretne hennou proseries. Prvý pol rok bolo všetko v poriadku. No po pol roku som si ako vždy farbila obočie raz za 2 týždne alebo raz za 3 týždne ana druhý deň som cítila pálenie na obočí trocha štípanie. Celé obočie teda tam kde bolo zafarbené mi napuchlo, svrbelo a bolo to červené. Predpokladám že to bola alergická reakcia. Zopakovala som to 2krát a to isté sa udialo. Od vtedy si nefarbím farbou. Ale teraz chcem zase začať na kolko ma nebaví si každý deň kresliť ceruzkou. No bojím sa aby sa mi zase neobjavila ta alergická reakcia. Ale teraz už chcem použiť značku refectocil. Myslíte že tá reakcia mohla byť preto že to bolo farbené hennou?
Farbenie obočia
logicky ked clovek dostane alergicku reakciu! tak ho uz nenapadne si este raz a druhy raz farbiť! chceš skončiť na urgente??!!!
si nefarbi hennou,... alebo radsej zajdi ku kozmeticke....
alebo si daj natetovat a je vyriesene...
Treba si to poriadne precitat co som napisala. Ja si uz 2 roky nefarbim obocie iba dokreslujem ceruzkou. A pytala som sa ze ci ta alergicka reakcia nemohla byt sposobena hennou. Tak nabuduce radim treba si lepsie precitat to co druhy pisu
ja si plánujem cez zimu dať natetovať nech mam pokoj... tiez ma nebavi od zakladnej skoly denne dokreslovať
alergia uz si nefarbi prosim ta
alergická reakcia.
Niektoré tieto komentáre vôbec nepchopím. Však keď vieš že ti to nerobí dobre tak načo to stále robíš?
naco to robis ked vidis ze ti to nerobi dobre??