Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Enzymatické doplnky

Príspevok v téme: Enzymatické doplnky
LilianaRR

Dobrý deň, vyskytli sa u mňa zápali žliaz (raz gyn.problém a teraz na krku). Dostala som od lekára radu, aby som skúsila Wobenzym. Kedže som si tu toho už veľa prečítala a stále v tom nemám jasno, chcem vás požiadať o pomoc - aký enzymatický doplnok vybrať? Aké sú iné alternatívy Wobenzymu? Budem vďačná za každú radu.

orchidejka

wobenzym a profizym plus, ktory je zlozeny z enzymov rastlinného povodu, je vsak ovela drahsi ako spominany wobenzym (ked sa vam uz krv rozprudi pri zmienke na wobenzym) a aj uzivanie je nizsie ako pri wobenzyme, 2x denne 1cps (popr pri zvysenej potrebe max 3x denne 2cps)

LilianaRR

Veď preto sa pýtam, lebo ja v tom až tak veľmi neviem chodiť a prečítala som si o Wob.už hocičo. A viem, že je to neskutočne drahé, tak nechcem vysoliť toľké peniaze, za niečo čo by nemalo adekvátne pomôcť.

SadP

Wobenzym nekupuj, za mesiac uzivania stoji od 50 do 150 euro.

Radsej si kup z Iherbu nejake dobre rastlinne sirokospektralne enzymi a k tomu bromelain. Dokopy Ta to vyjde tak na 30-40 eur za mesiac a ucinkom to aj prevysi wobenzym. Kedysi Solgar vyrabal ultimatne pankreaticke enzymi, ktore wobenzym strcili do vacku, ale z neznamych dovodov ho uz zrusili. Zatial som nenasiel rovnaku nahradu. Wobenzym by som ale nekupoval. 100 eur za mesiac dat za 1 doplnok? To vysoli len uplny hlupak. Ved za 100 eur mas asi 10-20 kvalitnych vyzivovych doplnkov, ktore urobia 10x tolko, co wobenzym. Je to len propaganda predrazeneho lieku, iba idiot kupi wobenzym. Tie enzymi su sice kvalitne, ale predrazene.

Marika755

Ahoj, ja mám veľmi dobrú skusenost s liekom Wobenzym. Pomohol mi po operacii krcnej chrbtice, ale doktor mi ho odporucil aj na zvysenie imunity, ked som trpela zápalmi. Skus, možno pomoze aj tebe

cogito

Dobrý deň,

ako liek sú registrované Wobenzym a Phlogenzym, čo sa týka potravinových a výživových doplnkov, tak tých je na trhu veľa, ale k nim sa najviac približujú ProfiZYM Plus a Prevenzym W. Nečudujem sa Vám, že v tom nemáte jasno, pretože aj v účinku na organizmus nemajú jasno odborníci, respektíve sa nezhodnú.