Pritazilo sa mi po operacii - ist na pohotovost?

Príspevok v téme: Pritazilo sa mi po operacii - ist na pohotovost?
Nika235

Ahoj,
Som dva dni po operacii kolena (vcera ma prepustili) a strasne sa mi pritazilo. Vcera som sa mala este super. Mam hroznu bolest hlavy, nutkanie na zvracanie, nechutenstvo a obrovsky tlak v kolene ktory som este vcera nemala. Na prepustacej sprave je, ze v pripade tazkosti za mam hlasit u nich na pohotovosti. Myslite, ze tam mozem zajst? Nechcem, aby ma vysmiali. Minuly rok som mala tiez operaciu kolena, tazsiu ako teraz , ale taketo problemy som nemala. Dakujem sa kazdu reakciu.

Biela Kobra

Mne sa po operacii po prichode domov vzdy pritazilo. Prestali posobit infuzie proti bolesti a kazda zmena postele, zly vankus a dlhe lezanie viedli k migrene, lebo mam problemy aj s chrbticou. Skus castejsie menot polohu, zober si nieco od bolesti, co ti zabera, a ak by sa to behom 4 hodin nezlepsilo, volaj si 112.

Nika235

ja z tych bolesti placem... To koleno nie je az taky problem ako ta hlava.. A kedze bolest hlavy nesuvisi s traumatologiou tak som na vazkach, ci tam zajst alebo nie. Picham si len Fraxiparine na zrazanlivost krvi, nic ine nemam. Nebola som schopna sa postavit a ist si zobrat nieco natu hlavu, bola som sama doma. Ked prisla mama, tak mi dala kvapky Algifen, uz je to hodina a stale to nezabralo.

Kýčera

Ak sa bojíš výsmechu, potom tie bolesti nebudú až také silné, či?
Na správe máš predsa napísané, že sa tam máš hlásiť! Ak by to tam nebolo napísané, aj tak MÁŠ na to PRÁVO!
Užívaš nejaké lieky? Ak áno, tak si prečítaj príbalový letáčik, či tie problémy nevyplývajú z tých liekov.

mandolinka

Ak sa cítiš podstatne horšie ako včera, tak neváhaj, prípadne tam aspoň zavolaj, možno Ti poradia, vysvetlia čo sa deje, či je ten tlak v kolene normálny. Vôbec neuvažuj nad tým, že by ťa mohli vysmiať.