Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem vedieť. váš názor na to...

Príspevok v téme: Chcem vedieť. váš názor na to...
Catty123

Ahojte píšem lebo akosi sa neviem vžiť do toho druhého človeka, chcela by som vedieť aký máte názor na to keď má baba cca 21, 22 rokov a chalan 30 alebo muži ked ste sa stretli s takou vekovou kategoriou prekážalo by vám to keby ste chceli riešiť nejaký vzťah? Lebo ja som totiž tá mladšia a žiadny vekový rozdiel nepociťujem tak neviem ako je to z druhej strany...

ANGEL-DEMON

nepoznaju ťa takze tazko budu hovoriť názor.. ale mne povedal ked sme sa bavili o tom tak spätne, tak mi hovoril že ja som bola aj som rozumná, ked som mala 15 a -násť chodila som do skoly, domov, maximalne von s kamosmi futbal hrat atd.. žiadne ožieračky, fajčenie..nič také.. takže taký názor mal,.. nebral ma ako decko, ale ako dospelú, kedže aj správanie som mala ako dospelá....

Catty123

Hej len ja som chcela vediet skor pohlady starsich ludi takych 30tnikov na 7 rokov mladsiu babu ci im nepride este take stena nad ktorou by mohli mat moc...
ANGEL-DEMON - tak to mi je luto ze ste takto dlho boli spolu a ze nakoniec nie ste spolu...a kto vam to takto skaredo pokazil ked vravis ze ludia sa do toho zastarali...

ANGEL-DEMON

a čo je na tom? 7 ročny vek. rozdiel je úplne bežny,.. medzi tvojimi rodičmi je kolko? medzi mojimi je 7 rokov a bežne okolo sú páry čo maju zhruba taký vekovy rozdiel +-,.. inak sa človek pozerá na to kebyže máš 15 a on 26.... Pokial ste obaja dospelí a pracujúci, že sa o seba viete postarať sami, zodpovední, samostatní, tak nie je čo riešiť...ja som mala 15 ked som sa buchla do chlapa o 11r. staršieho.. to bol problém,.. pre mňa žiadny ale pre rodičov... moja mater sa nevedela zmieriť s tým ani ked som bola dospelá, nešlo ani tak o ten vek ale o to že ona by chcela aby som bola s takým ktoreho mi ona vyberie... boli sme spolu 10r... no osud žial nechcel aby sme boli spolu... bolo do toho príliš vela ludí zažraných a vela ludí to sralo že sme spolu... tak sa im nakoniec podarilo nas rozdeliť... a to je poučenie pre teba! nikoho sa nepýtaj na názor, pokial sa máte radi, bránte si svoj vztah a nedovolte nikomu aby vás rozdelil...pokial s musíš pýtať na názory iných asi tam nebude všetko OK... a nemáš v tom jasno...v sebe, v hlave, ani v srdci...

Leuska123

Medzi mojimi rodicmi je taky rozdiel a klape im to..praveze, mama sa smeje, ze jeho rovesnicky uz su take babicky a aj moj otec mlado este k tomu vyzera..proste by mu rovesnicka nepasovala a on je rad tiez, ze ma stale mladu relativne ;)..zena vzdy vyzera starsie, ked su rovnako stari.. samozrejme aj mensi vekovy rozdiel je dobry..

Hdjdkjd

Vek je len predsudok ziveny spolocnostou a obmedzenym myslenim niektorych ludi
Nehraje ziadnu rolu medzi dvoma ludmi ktori spolu ladia
Ak to medzi dvoma iskri vek. rozdiel by mal ist bokom a ti dvaja by sa na vek mali vykaslat lebo takymito predsudkami mozu zabit sancu na stastie ktore im je dopriane zivotom a neskor lutovat premarnenu volbu

meggi36

Myslím si že ten vekový rozdiel nie je ešte až taký hrozný. Sú vzťahy medzi ktorými je aj 20 ročný rozdiel a fungujú

Eliska5555555

Uz nam to funguje 3 roky :) Len je blbe, ze on uz o take 4 chce dieta a ja tak este 8 nie :) Takze to bude velmi tazke...

DontWorry

Podla mna taky vekovy rozdiel je v poriadku. Resp. ak zena ma 21-22 ako pises a muz 30. Ak si rozumiete, mate spolocne hodnoty a pod. nevidim v tom prekazku. Ved uz ste obaja dospeli, tak nie je ten vekovy rozdiel tak citelny ako keby si ty mala 15 a on 24.
Skusenost sice s tym nemam, ale rozumiem si aj s 30tnikmi. Nebola by som s takym z jedineho dovodu - keby on vyzeral este starsie, pretoze ja vyzeram zase prilis mlado...ale to uz su zase len moje cudne pocity :D