Čo si mam myslieť

Príspevok v téme: Čo si mam myslieť
SISA2411

Mám 23rokov som slobodna mamička aj keď som mlada viem čo od života chcem.Mam taky problem pracujem z ludmi nemam problem komunikovat a nadviazat kontak v praci.... No v mojoj sukromnom zivote to nejak viazne.Som dlhšiu dobu sama bez partnera s otcom dietata sme neni spolu od kedy bol nas syn babatko boli tam vážne veci ako nasilie,hadky a veci ktore by boli zle aj pre dieťa... Nejak mam problem sa s niekym zoznamit no pred časom som sa zoznamila s jednym... Ako prve co ma zarazilo vek ma 22 na svoj vek ma rozumne nazory zivot sa s nim nehral od 17tich sa stará o seba sám žije v dome kde ma roboty nonstop no chyba mu zena a rodina preto ma zaujal lebo aj ja chcem mat niekoho pri sebe nie len na chvilu...super sme si rozumeli mali sa o com rozpravat zoznamil ma s kamošmi ja jeho s mojimi... Uz to prichadzalo do toho ze s toho bude vztah a zrazu jak keby sa zlakol alebo nechcel vyjadril sa že potrebuje čas,že má starosti keď bude mocť bude sa mi venovať .Neviem či tomu veriť.alebo sú to len chlapské výhovorky a len som ho možno omrzela

Mesačný princ

Nemysli si nič! Najhoršie je ak si budeš myslieť niečo, čo aj tak nemá opodstatnenie. Človek nedokáže neočakávať ale väčšinou nás v živote nesklamú ľudia ale vlastné nenaplnené očakávania, ktoré aj tak vo svojej hlave nezmeníš.

Dávaj si však pozor. Píšeš, že v prvom vzťahu bolo dokonca násilie. Podvedome si priťahujeme podobných partnerov podľa návodov, ktoré máme. Vzorov, ktoré sme videli v detstve a človek ako taký sa voči tomuto nedokáže brániť.

Ak ťa prvý partner fyzicky, či psychicky týral, tak je možné, že si presne takéhoto našla aj teraz. Ono nám tí ľudia niečim imponujú. Niečim, čo nedokážeme racionálne vysvetliť. Naopak ľudia, ktorí by nám ničím neublížili nás nepritiahnu vôbec, respektíve si ich nepritiahneme do svojho života my. Vysielame určité signály a tie nám diktujú priebeh čohokoľvek, čo sa nám v živote deje.

len si daj na to pozor.

A neočakávaj od toho priveľa. Viem, že sa to veľmi nedá ale čím viac na niekoho tlačíš, tak tým to je horšie. Jednoducho čakaj. Ponáhľaš sa niekam? nemáš síce vzťah ale v prvom rade sa musíš naučiť, že vzťah ti neprinesie to, čo od neho čakáš. Tak musíš dávať veľmi veľa aj ty.

Skús si pozrieť toto video www.youtube.com

alebo

alebo potrebuje cas. Cas ujasnit si, ktoru zenu chce, pretoze si rozrobil viacero a nieco sa mu crta. Pravdepodobne slobodna, bezdetna, alebo zena, ktoru povazuje za "lepsiu". Tak si nechava cas, nechce ta stratit, keby mu to nevyslo. Skus si to zistit... Toto je najcastejsi dovod, ked nastupuju podivne vyhovorky miesto pokracovania vztahu.