Ahojte. Som zúfalá jedná sa o to, že pred dvomi rokmi sme sa presťahovali do novostavby. Ako to v novostavbách býva je tam vysoká vlhkosť: Prvý rok aj pol bol v pohode nemala som vôbec z tým žiadny problém. No po roku aj pol keď sa začalo ochladzovať som zrazu začala mať pocit, že smrdím. Bolo to horšie a horšie. Stále viac som začala dbať na hygienu až som to úplne preháňala. Bolo to už pre mňa až tak fyzicky náročné, že som nakoniec vyhľadala psychológa. Absolvovala som viacero sedení, ale dajako sa to zlepšilo a psychológ usúdil, že to je iba psychické, pretože to nedávalo vlastne žiadny logický zmyseľ bo raz som sa bála že mi smrdia tričká, raz nohavice jedno obdobie dokonca úplne všetko. Približne v marci tohto roku všetko zmizlo cítila som, že voniam začala som si veriť bolo to úžasné. No v jeden deň som sa o tom rozprávala z mojím partnerom , že aké už to je dobré , že som konečne zasa šťastná a vtedy to zasa začalo odznova, ale iba z nohavicami. Začala som si namýšľať, že mi smrdia nohavice kôli tomu, že sa mi to nevetrá medzi stehnami ale je to vôbec možné, aby za jednu pracovnú zmenu niekomu smrdeli nohavice od potu alebo tak dajako používam aj zo strachu intimku takže tadiaľ by to nemalo ísť som zdravá starám sa o seba a nohavice si mením každý deň čiste pomôžte mi prosím, čo sa dá robiť ďakujem