Dobry den prosim vas pred troma dnami ma pri moceni zacalo strasne palit a na zachod som musela chodit kazdych pat minut kedze ma to po troch dnoch nepreslo tak som vcera isla ku lekarke ktora mi zobrala moc a po piatich minutach dosla seatricka a jedine co povedala bolo bielkoviny 1 krv 2. Naco mi doktorka povddala ze mam jest brusnice a pit urologicky caj a ked to do piatich dni neprejde mam prist. Viete mi niekto vysvetlit co znamena bielkoviny 1 a krv 2 ? Pretoze od mojej pani doktorky som sa ku vysvetleniu nedostala. Dakujem za pomoc
Problemy s mocenim
Keď som mal problémy, tak aj nejaké tabletky s výťažkom brusníc som užíval, to celkom dobre zaberalo.
na mocove cesty su dobre aj kanadske brusnice. nie je vobec odveci ich uzivat aj preventivne :-)
krize zakryte :D to je zaklad, ja to stale hovorim :D
mne na taketo problemy dobre zabral aj obycajny urinal a urologicke caje. hlavne sa treba dobre teplo obliekat a nesediet na studenom.
Mám problém s častým močením. Otázka je určená hlavne pre ženy. Čo bolo príčinou u vás. Našla som tu všelijaké príčiny www.urigo.sk ale čo to bolo u vás, nech viem, na čo sa mám zamerať a čo by to mohlo byť u mňa.
kup si BLOKURIMU sacky s D manosou v lekarni a prejde ti to.
To vyzerá iba na zápal alebo prechladnutie. Sedela si na studenom? Mne velmi pomohol pri zapale mocovych ciest wobenzym. Mala som velke bolesti pri moceni. Skus, mozno pomoze
podla mna si prechladla?