Problemy s mocenim

Príspevok v téme: Problemy s mocenim
Bbb135

Dobry den prosim vas pred troma dnami ma pri moceni zacalo strasne palit a na zachod som musela chodit kazdych pat minut kedze ma to po troch dnoch nepreslo tak som vcera isla ku lekarke ktora mi zobrala moc a po piatich minutach dosla seatricka a jedine co povedala bolo bielkoviny 1 krv 2. Naco mi doktorka povddala ze mam jest brusnice a pit urologicky caj a ked to do piatich dni neprejde mam prist. Viete mi niekto vysvetlit co znamena bielkoviny 1 a krv 2 ? Pretoze od mojej pani doktorky som sa ku vysvetleniu nedostala. Dakujem za pomoc

vladkousko

Keď som mal problémy, tak aj nejaké tabletky s výťažkom brusníc som užíval, to celkom dobre zaberalo.

patrici77

mne na taketo problemy dobre zabral aj obycajny urinal a urologicke caje. hlavne sa treba dobre teplo obliekat a nesediet na studenom.

tavita

Mám problém s častým močením. Otázka je určená hlavne pre ženy. Čo bolo príčinou u vás. Našla som tu všelijaké príčiny www.urigo.sk ale čo to bolo u vás, nech viem, na čo sa mám zamerať a čo by to mohlo byť u mňa.

Maja785

To vyzerá iba na zápal alebo prechladnutie. Sedela si na studenom? Mne velmi pomohol pri zapale mocovych ciest wobenzym. Mala som velke bolesti pri moceni. Skus, mozno pomoze