Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hospitalizácia na psychiatrii

celebrita facebooková

Len toľko by som chcela, že kedˇ máte napríklad malé prsia a chcete silikónové, tak aby ste si radšej na tú operáciu riadne našetrili a aby ste na to neskúšali ísť cez psycho hospitalizácie, lebo tam vás označia za šibnuté a už nikdy viac vám neukončia liečbu, čo vám môže dosť skomplikovať život. Tam proste zdravý človek nepatrí, tak lepšie je radšej zďaleka obísť psychiatriu. Lebo tam sa snažia celkom zdravého simulanta presvedčiť, že je šibnutý, že by práca v zahraničím mohla škodiť jeho psychike, a podobné drísty, no :) Je to len varovanie. Škoda, že som si také varovanie neprečítala pred mnohými rokmi ja.
...či pomôže hospitalizácia, to už musí vedieť každý sám. Kto má naozaj depresie a pocity zúfalstva, tomu asi pomôže psychiatria a aj lieky. Ľahšie sa prenesie cez horšie a ťažšie životné obdobia. Aby si vedela, či pomôže aj tebe, musela by si to skúsiť. Ja len nechcem, aby simulanti doplácali na svoje šaškárne tým, že budú označenín za bláznov bez šance na ukončenie liečby.

Sanval

Mam tazke depresie.Mam strach z toho ze by som tam musel ist...ale asi ine vychodisko nebude.Keby aspon viem ako to tam chodi co sa tam robi a tak.

bagration

a mozem sa opytat, co ta trapi? Lebo ja mam jednu znamu, ktora bola par rokov dozadu hospitalizovana na psychiatrii asi necele dva mesiace a jej to velmi pomohlo. Trapili ju silne depresie a zmeny nalad. Brala silne AD a teraz po asi dvoch rokoch sa jej stav vyrazne zlepsil. Nastupila na liecenie na naliehanie psychiatria. Najprv nechcela ist, ale rodina ju prehovorila. Teraz je jej stav taky, ze jej podstatne znizili davky antidepresiv a chodi von, nasla si kamaratov a vedie omnoho lepsi zivot ako predtym.