Ahojte, potreboval by som este jednu radu od vas. Dnes som si bol v optike pre moje nove okuliare, vidim cez nich uplne fajn a ostro, ale uz asi po hodine co som ich mal na ociach ma zacala vyslovene boliet hlava, tak som si ich dal dole. Po chvili som skusil zas a presne to iste. A to su iba o stvrt dpt silnejsie ako povodne a teda jednotky. Kde je chyba ? Vidim cez nich ale krajsie ako s povodnymi ;(
Bolesť hlavy pri nových okuliaroch
Ehm, dnes je to už lepšie ;) Som spokojný ;)
Ano, robila mi to fuknutie do kazdeho oka, taktiez som sa kukal na ten obrazom a potkm mi nakvapkala a po chvili zasa som pozeral na ten obrazok a este mi robila take, ze kde bliklo zelene, tak som musel stlacit taky vypinac....
Meranie previedol lekár? A urobil Ti aj iné vyšetrenia? Odmeral očný tlak, očné pozadie...? Ak urobil potrebné vyšetrenia a Ty máš podozrenie, že Ti to spôsobujú okuliare, tak sa tam vráť a požiadaj ich o kontrolu, príp. radu.
Ak aj toto bude v poriadku, tak za bolesťou hlavy bude iná príčina, napr. aj nedostatok tekutín.
Ano, vidim cez ne lepsie ako s druhymi. A tonovane sklicka nemam, su iba nejako stensene lebo su bezramikove...A dioptrir by mali byt dobre, vsak mi to zmerala a dala mi aj citat aj pismenka som s nimi videl jasnejsie..
Hlava Ťa od okuliarov bolieť nemôže, jedine vtedy, ak Ti dali nesprávne dioptrie, zle zabrúsili sklá, čítaš s nimi alebo Ťa tlačia. Nemáš ich tónované?
Tvrdíš, že vidíš cez ne dobre a pridali Ti len 0,25 dioptrií, takže okuliare by nemali byť problémom. Bolesti hlavy môže spôsobovať tlak, alergia...
Mám okuliare do diaľky...
No vsak praveze ja ich nosim od rana az dokym nejdem spat. Lebo ak ich nemam tak ma mrte tahaju oci aj slzia. Preto sa pytam lebo naposledy asi minuly rok som dostal tiez o stvrtky silnejsie a ako som si ich nasadil tak som nemal ziadne problemy, hned v pohode, tak preto som teraz na to urazený ;(
Máš okuliare na čítanie - do blízka alebo do ďiaľky?
Ty kokso ibalgin ti nepomôže! To tvoj mozog musi zvyknut neviem co by si robil keby si mal nasluchacie aparaty ta by ta urcite chytila depka. Moze trval tyzden dva neviem. Mne trvalo nehak tyzden s tym ze mi aj sluy tiekli. Okuiare by si mal kazdy den par hodin nosit a dat ich dolu mne povedali ze najlepsie je si ich dat hned rano ako vstanes. Takze skus nosit len par hodin denne a vzdy to predlz tak aby si za tyzden zvladol uz ceöy den nosit
Kokos ! A to kolko si taký mozog zvyká ? Však ani Ibalgin mi nezaberá ;(