Popálený penis

Príspevok v téme: Popálený penis
Mikro2345

Včera som si pri sprchovaní obaril genitálie horúcou vodou nič vážne je to trochu červené ale pekelne to páli neviem čo s tým mal som tam už predtým nejakú infekciu asi zapareninu či čo neviem prosím poradte čo si mám na to dať skúšal som dexpanthenol no moc to nepomohlo neexistujú nejaké antibiotické maste bez predpisu?

neviem111111

"mal som tam už predtým nejakú infekciu asi zapareninu či čo neviem" a preco preboha nejdes k lekarovi, ked mas takyto problem?

a Gimu prosim ta nepocuvaj, NAJIDIOTSKEJSI napad je nagebrit si na popaleninu, co je VAZNE poskodenie koze, horcicu alebo smotanu. studenu vodu, studenu vodu, studenu vodu, a specialnu mast na popaleniny, ktora regeneruje kozu. ak sa urobi pluzgier, mazajte k lekarovi! mozete tam dostat velmi skaredu a nepeknu infekciu!

orchidejka

canesten je skor na mykozy intimnych partii, ja by som bud vyskusala klasicku kalciovu mast ak by som ju mala doma alebo je na trhu novinka s nazvom dermazin, max 3€ masticka ale zevraj velm vyborna na popaleniny aj vyssieho stupna ako si si ty sposobil

Gima

Ja si bežne na popáleniny dávam horčicu alebo smotanu na niekoľko minut. Ináč kanesten krem z lekárne je na dezinfekciu intýmnych partií.

Biela Kobra

Tomu sa hovori "prirodzeny vyber".
Panthenol je na to najlepsi, kup si este lubovnikovy olej a ak sa to skomplikuje navstiv lekara. A nabuduce skus teplotu vody pridavat postupne a vyskusaj to najprv na ruke alebo spicke nohy.

taky jeden

Raz som cital taku esej o tom, ake su rozdiely ked sa sprchuje muz a ked sa sprchuje zena. No a jeden z tych rozdielov bol, ze muz typicky zacina sprchovanie genitaliami.