pekný deň prajem.nájde sa tu niekto.kto mi vie poradiť?mám s bývalom mužom 3 deti.sme rozvedený.súd mu pridelil platiť výživné 150 eur.ktoré platí.ale už 5 rok pracuje v nemeckú.kde zarába a má oveľa väčší príjem.chcela som sa snim dohodnut.aby vybavil rodinné prídavky tam s tým.že mi potom nebude musieť dávať nič a dostávala by som iba rodinné prídavky odtiaľ a tým.že si vybaví aj spätne za tie roky čo tam pracuje čo činí dosť peňazís tým.že peniaze si rozdelíme napoly.všetky potrebné papiere sme vybavili a čakala som teda.ako to bude pokracovat.dozvedela som sa .že počas toho komunikoval bezomna s agentúrou čo to vybavovala a zmenil účet na ktorý tie peniaze mali byť poslané a nechal si ich poslať na svoj účet.keď. som sa to dozvedela povedal mi.že na tie peniaze nemám nárok.že on tam zarába .že na čo si narokujem.ale tie peniaze sú predsa pre deti..ako môžem postupovať.aby tu časť peňazí dal mne.alebo to niekde nahlásiť že tie peniaze sa k deťom ani nedostali a bude ich musieť vrátiť?ďakujem za pomoc