Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

MMS - kde kupit?

ericka1

ja osobne mms neodporucam, mala som ich a nedopadlo to dobre, to si mozes lognut aj zo sava :-) radsej v nejakej tabletkovej forme, mam odskusany SCRAM™ Antiparazit mam ho z netu, je to kombinacia bylin, v lekarni ho nemaju.

poradte

este ak mozem jednu otazku, su tu rozne mms na internete, niektore su s10%nym roztokom kyseliny citronovej, niektore so 4%nym. ktore je spravne? nechapem, preco nie su vsetky rovnake. dakujem vopred za kazdu radu. ozaj som z toho jelen.

realista

Poradte: Obvykle sa to berie 2 tyzdne. Návod si nájdi cez Google (návod ako brať MMS).

Apricot: Žiaden človek na svete nevie všetko. Seriózny človek povie, že toto viem na isto, a toto len predpokladám. Humble toho nevie veľa a dosť tára. V jednom má pravdu, že chlór zabíja choroboplodné zárodky. Na to je MMS dobré. Treba vyskúšať, jedine vlastná skúsenosť je to čo viete naisto.

Detoxikáciu MMS asi nerobí, protijedy sa vyznačujú tým že musia špecificky reagovať s jedom.

Apricot

Realista, v mnohom máš pravdu. Každopádne MMS zaváňa neodbornosťou (stačí si pozrieť nejaké rozhovory z tým, čo to vynašiel). Malé množstvo je ok, ale povedz, koľkí to prestanú brať, keď sa im zhorší stav? Pripisuje sa to totiž "detoxikácii" a pod. Človek, ktorý nie je odborník, nevie priebeh liečby zhodnotiť a na internete sa dočíta veľa povzbudení, aby v liečbe pokračoval. Niektoré vedľajšie škodlivé účinky MMS sa ani nemusia prejaviť hneď a príznakmi, aké popisuješ.
Antibiotiká sú samozrejme tiež dvojsečný meč - zabíjajú aj mikroflóru, vytvára sa rezistencia a pod., to je pravda. Ale zásadný rozdiel je, že atb sa berú pod dohľadom lekára, aj anitparazitiká. S ním sa to má konzultovať, aj vedľajšie účinky a dĺžku liečby si sám pacient neovplyvní. Lekár, ako skúsený odborník vie odhadnúť, kedy treba vedľajšie účinky akceptovať a kedy nie (napríklad týždeň hnačiek, ale vyliečené pľúca a pod.), pretože vie, aký majú dopad na organizmus. Samozrejme, každý sa môže mýliť, aj lekár, ale šanca, že si človek poškodí telo svojpomocným experimentovaním s prípravkom, ktorý sa neodporúča, ba až sa pred ním varuje, než liečbou u lekára je oveľa väćšia.

realista

Poradte:

Clór v nejakej forme je v bazénoch, a občas si logneme. je aj v pitnej vode. Ten chlór má účel zabíjať škodlivé tvory - baktérie, vajíčka parazitov...

Ak odskúšaš trochu chlóru z MMS, nič sa nestane. Ak by si mala príznaky otravy, napríklad nevoľnosť alebo bolesti hlavy, treba prestať. V každom internetovom obchode je presný návod ako sa to má užívať.

apricot: To video nie je presvedčivé. Nie je tam žiaden dôkaz o škodlivosti MMS. Ani len blbá lekárska štúdia. A že je to jed? No jasne, ako inak chceš zabiť parazity? Jedom sú aj antibiotiká alebo chemoterapia. Sú antibiotiká zakázané? Prečo by mali? Veď zabíjajú baktérie v tele presne tak ako vo voľnej prírode. Antibiotiká sú ochrana húb pred agresívnymi baktériami.

Apricot

A kto ti to diagnostikoval? Na to sú totiž poriadne lieky, ak sa parazity dokážu v tele. Ale výskyt parazitov je pomerne vzácny dnes. Skôr u detí, čo zjedia piesok, tak ich svrbí riťka. Alebo, ak ješ tepelne neupravené mäso, ale to by si mala akútne a pomerne divoké príznaky.
Aké máš príznaky? Tiež som si istú dobu myslela, že mám parazity, možno Ti viem pomôcť.
Inak na parazity je vraj dobrý čaj z paliny. Skúšala som, ale kvôli tráveniu a na to mi to pomohlo. Mala som málo žalúdočných štiav a z toho mi netrávilo, vyzeralo to na parazity aj všetko možné. Alebo absint, ten sa robí tiež z paliny a je aj na náladu :D srandujem. Každopádne, bylinky sú bezpečnejšie, mms ti môže krátkodobo pomôcť, ale dlhodobo ti môže uškodiť.