Ahojte. Ako sa odvodniť aby som príliš nehazardovala so zdravím? Nejaké tabletky? POtraviny?
Ako sa odvodniť?
ak chces na chemickej baze - existuju tablety forfemina, stoja okolo 7€, no a co sa tyka prirodnej bazy, ako uz spominali potraviny plus tak isto mozes skusit caje typu ocistujuci/cistiaci, oblickovy, urologicky, ci rozne zenske caje - zevraj aj gynastan dobre odvodnuje
Netreba Ti uviedla potraviny, kt. okrem iného dobre prefiltrujú obličky a močový mechúr. Ja to doplním o zeler, ryžu... Ale hlavne treba vynechať SOĽ a ALKOHOL. Piť močopudné čaje, ale netreba to s nimi preháňať, pretože s tekutinami odchádzajú aj dôležité minerály, kt. sú nevyhnutné na udržanie vnútornej rovnováhy.
tabletky na odvodnenie? to je to najhorsie co mozes spravit
Zo zeleniny odvodňuje najviac melón, uhorky, petržlen alebo skús nejaké bylinkové čaje.
Skuste pripravok forfemina, dost hojne zien, ktore poznam na tom ficia. Ze vraj to pomaha odvodnit.
Záleží kvôli čomu to chceš robiť a ako veľmi sa chceš odvodniť, odvodnenie je vždy hazard so zdravím hlavne ak to niekto nevie alebo to spraví zle, môže ťa niekde vystrieť a už to nerozchodíš, vždy to má svoje riziká a každý na to reaguje inak, mám napríklad kamaráta, ktorý vždy chcel závodiť v kulturistike ale po svojich prvých závodoch mal po odvodnení také silné kŕče že s tým radšej prestal. Na tvojom mieste by som radu na takomto fóre nehľadal prispievať sem môže hocijaký autista... skoč za nejakým lekárom najlepšie športovým ten ti poradí najlepšie...
Dobry sex, odvodni dobre.
Prečo to chceš urobiť? Teraz v lete keď je teplo?!