Ako sa odvodniť?

orchidejka

ak chces na chemickej baze - existuju tablety forfemina, stoja okolo 7€, no a co sa tyka prirodnej bazy, ako uz spominali potraviny plus tak isto mozes skusit caje typu ocistujuci/cistiaci, oblickovy, urologicky, ci rozne zenske caje - zevraj aj gynastan dobre odvodnuje

Kýčera

Netreba Ti uviedla potraviny, kt. okrem iného dobre prefiltrujú obličky a močový mechúr. Ja to doplním o zeler, ryžu... Ale hlavne treba vynechať SOĽ a ALKOHOL. Piť močopudné čaje, ale netreba to s nimi preháňať, pretože s tekutinami odchádzajú aj dôležité minerály, kt. sú nevyhnutné na udržanie vnútornej rovnováhy.

pišta00

Záleží kvôli čomu to chceš robiť a ako veľmi sa chceš odvodniť, odvodnenie je vždy hazard so zdravím hlavne ak to niekto nevie alebo to spraví zle, môže ťa niekde vystrieť a už to nerozchodíš, vždy to má svoje riziká a každý na to reaguje inak, mám napríklad kamaráta, ktorý vždy chcel závodiť v kulturistike ale po svojich prvých závodoch mal po odvodnení také silné kŕče že s tým radšej prestal. Na tvojom mieste by som radu na takomto fóre nehľadal prispievať sem môže hocijaký autista... skoč za nejakým lekárom najlepšie športovým ten ti poradí najlepšie...