Ahojte, už naozaj neviem, čo mám robiť. S priateľom sme spolu 2 roky. Na začiatku bolo všetko fajn až na pár malých konfliktov, pár klamstiev z jeho strany, pár zas mojich nervov. Neviem kedy sa to presne stalo ale trvá to už veľmi dlho, priateľ je niekedy namna doslova agresivny. Zatína päste už len keď som ho opýtam aký mal deň. Každé moje slovo mu vadí a keď sa chcem o tom porozprávat len mi vynadá prečo ho zas otravujem. Skončila som dokonca kvôli nemu v nemocnici. Vravíže ma lubi nakonci dňa sa vždy ospravedlní poprosí o novú šancu že chce byť lepším a ja mu ju vždy z lásky dám. Každý deň novú. Vôbec si ma neváži ani nič, čo pre neho robím a pritom sa snažím najviac ako to len ide, ukracujem sa o kamarátky len aby som mohla byť sním, vždy po robote utekám domov len aby som zvyšní čas strávila sním, on keď ma chvíľu voľno ide za kamarátmi, na futbal. A popritom mi každý deň povie pár milých slov, ktorým vždy naletím. Pritom dobre viem, že keby sa chovám ako on už davno somnou nie je. Ja však neviem ako odísť, myslím že sa v tejto situacii najdete viacerí a poradíte ako ste nakoniec dokazali odísť kedy nastal ten konečný zlom.
Jeho hnev
ak ti to nevyhovuje odid, ak vyhovuje tvoj problem :)
utekaj od neho co ti nohy stacia ,dufam ,ze nemate dieta :) ak nemate dieta ,odchod ! vies si predstavit ,ze by ste mali spolu dieta ?? rovno by si sa mohla zaradit ,medzi utrapene mamicky bez kuska stastia ! toto chces ,?? on sa nezmeni ! a ak snim zostanes .uberas si roky zivota ,v ktorych by si mohlka byt stastna s niekym inym ! ano je to aj o tom ako si kto sameho seba vazi , su ludia ktori su velki dobraci ,a neuvedomuju si ,ze tym ze chcu kazdemu dobre a vyhoviet ,nevazia si samych seba ..a ludia to vyuzivaju ..a este je clovek aj za hlupaka . a pritom to nemysli ,ze ... takze nelutuj sa ,nepytaj tu odpovede ,sama vies ak mas kusok pudu sebazachovi a chces vyt stastna tak prec od neho ! uvidis ,najdes si niekoho s kym budes stastna naozaj :)
Píšeš, že si ťa priateľ neváži. Prečo by si mal vážiť on teba, keď ty si nevážiš samu seba? Keby si mala rada samu seba, tak nedovolíš, aby sa k tebe takto choval. Vie, že si to k tebe môže dovoliť, lebo mu všeto vždy odpustíš. Chceš prežiť s takýmto človekom celý život?
Daj mu viac priestoru, neutekaj hneď za ním(otravuješ ho), netráv všetok čas s ním, robíš presný opak ktorý by si mala robiť. Strašne si na neho naviazaná. On potrebuje chvíľu na seba, na kamarátov, na koníčky a ty mu tú chvíľu nedopraješ, preto je z teba celý nervózny.
hnev sa vekom a casom bude stupnovat..
je s tebou "len tak" a na čo si s ním ty? a zas rovnaka kravina,koli jednemu debilovi sa vykašlať na všetky kamosky...chlapec sa na teba vykasle, zrazu ti budu dobré a budeš sa čudovať, citiť sa urazene ked sa s tebou pre zmenu ony nebudu chcieť baviť... on s teboou byt nechce radsej ide von s kamosmi, na futbal...
nuž veľa podobných tém sa tu rieši... len jedna vec: vyhovuje Ti to, si s ním aj teraz štastná, vieš si predstaviť, že to bude celý život takto, jedná sa o povahové vlastnosti, ktoré sa málokedy zmenia, to sa jednoducho nedá, viem čo hovorím. Takže rada ruky preč, chalanisko má smolu a Ty si najdi normálnehop