Problémy po holení nôh

Príspevok v téme: Problémy po holení nôh
Monika325

Ahojte, mám taký menší problém. Holila som si nohy, ako netrebalo veľmi ale keďže ja mám tmavé chĺpky tak ich dosť vidno a k tomu som ešte aj bledá. No a kúpila som si nové žiletky, už trebalo, a tie jednorazovky No a po oholení sa mi vytvorilí také malé červené bodky, sem tam až ako ranky a dosť to bolí. Osprchovala som si nohy, namastila telovým krémom tak trocha ta bolesť ustúpila ale bodky ostali a teraz neviem prečo. Ak sa s tým niekto už stretol tak by som bola rada ak by mi povedal, čo robiť a tak. Veľmi pekné ďakujem za čokoľvek :D :) A áno, nohy som si holila na sucho. Mám 15 takže rôzne tie gély a také nemám možnosť kúpiť... Tak aj nejaký spôsob ako si ich holiť bez problémov ... Ďakujem :D

Danielkaa

Já s problémy s holením bojuji už dlouho. Přijde mi, že je to čím dál horší. Chloupky mi zarůstají, pokožka je podrážděná, a přibývá i jizviček. Kdo si někdy nepřejel žiletkou po holeni a nevzal s sebou i vrchní kůži neví o čem mluvím. Takže teď už opravdu hodně uvažuji o nějaké takové proceduře epilace-laserem.cz která by mě mohla téhle starostí zbavit.

Miya

Ja to mám stále. Mám strašne citlivú pokožku a holenie pre mňa je neznesiteľné. Stále sa mi robili také červené bodky a na dotyk to štípalo. Pomohla mi cukrová depilácia. Ale tebe by som odporúčila neholiť nohy na sucho. Pokiaľ sa ti urobili vyrážky len po suchom oholení tak už budeš vedieť že netreba takto holiť.

bagration

to je uplne normalna vec. Niekto ma citlivejsiu pokozku a po holeni sa mozu objavit na pokozke cervene bodky. Mavaju to aj muzi cerstvo po holeni. Hlavne po pouzite menej kvalitnych strojcekov a peny/gelu. A je to castejsia vec v horucich letnych mesiacoch, kedy je pokozka velmi citliva, aj kvoli potu. Ak sa objavuju zapalene bodky, ktore vyzeraju ako vyrazky, to je zas od zarastenych chlpkov. Musis si pokozku holit velmi opatrne a snazit sa neprechadzat velakrat po rovnakych miestach, lebo ziletka zodiera aj pokozku a drazdi ju.