Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podvedome si vyberam rovnakych chlapov

Príspevok v téme: Podvedome si vyberam rovnakych chlapov
nahodna okoloiduca

Ahojte, rada by som sa spytala, ci aj vy mate podobne skusenosti ako ja so vztahmi. Mam pocit, ze si podvedome asi vyberam podobne typy...a teda take, ktore po kratkej dobe prestanem nejak zaujimat. Neviem v com to je, ale opakuje sa to...zo zaciatku je velky zaujem a postupne to opada. Uz si na vedomej urovni neviem dat rady. Neviete ci by mi pomohol nejaky regres alebo nejaka ina terapia, ktora by mozno odstranila nejaky blok, ktory mam asi z detstva...resp. uz neviem kde mam hladat problem. Velmi ma to cele mrzi pretoze tuzim po rodine, ale jaksi neviem natrafit na chlapa, ktory by chcel to iste co ja.
Dakujem za rady. (este aby som doplnila, vacsinou som mala chlapov cez zoznamku - ale nemam pocit, ze to by bol kamen urazu)

_meno

to cyklenie v zivote, je sposobene nasim pohladom.
nas pohlad sme vybudovali casom, podla toho, co funguje a co nie ..
problémom vsak vyzera byt, ze funguje vsetko, nielen nieco ...
nieco na styl, ze aj zly ludia sa maju dobre, aj ludia ktori robia dobre sa maju dobre

a v tom paradoxe, akoby spociva to, ze stale pouzivate to iste.

jednoducho musite spravit nieco, co ste este predtým nespravili.

a prva vec je urcite, povedat si co chcete! musite si byt ista tym, co chcete .... ak mozem odporucit, to co chceme, je urcite sa dobre citit.... pustite si dobru hudbu, dajte si dobre jedlo a predstavte si, co chcete!

musite to chciet !!!!! musite citit ze je to presne to, co chcete !!!!!!
nemozte mat v sebe pochybnosti..

poznate tento pribeh na sebe: poviete si "dneska sa na mna vsetci divaju" a zrazu je tu neprijemny pocit ze na vas vsetcia pozeraju ... potom si poviete "nech sa vsetci divaju inde" a zrazu sa vsetcia divaju inde.

oba pripady su pravda .. podla coho si teda vybrat, ked sa svet meni (presne ako to tu niekto napisal .. z extremu do extremu... a neudrzi sa nic ... ani byt v mieri, ani byt vo vojne ... raz vojna, raz mier .. raz hladny, raz prejedeny.

raz hladate vztah, raz chcete byt volna .... vidite, je to uplne normalne ze sa Vam deje, presne to, co citite! nie to chcete, ale to citite!

v tych vsetkych vztahoch ste sa citli zle, preto sa neuskutocnili! lebo co sa deje je dobre! akurát my si vyberame zle!

Boh pozna sam seba, vie co je pre to, co vytvara najlepsie .. to len my hlupaci hrame hru, ktora sa vola "ja si myslim, ze toto ma spravi stastnym" a pod :D

prejde daky cas, a citime sa zle :_)
ukazem aky je rozdiel medzi dobrym pocitom a zlym:
vsimnite si napríklad teraz svoje pocity: (su napríklad zle.. svet je maly ... plny neprilezitosti ... cas bezi, ale nechceme aby vôbec ziadny cas existoval)

pozrite si toto videjko : www.youtube.com a pozrite si svoje pocity znovu: zrazu je svet vacsi, plny prilezitosti ... robi to vsetko pozitivne : ta hudba je prijemna, ta farba toho hlasu je prijemna, ten obsah slov je prijemny ...... ta prijemnost sposobi, ze aj my sa citime prijemne ..... citime sa prijemne.

tie vztahy ktore sa Vam nepodarili sa nepodarili preto, lebo ste v skutocnosti chcela chceli nieco ine .. napríklad pisete ze chcete aby Vas mal niekto rad, ale posledny príspevok bol ze ste niekomu nasilu pisali ... ved to je presny opak! vy v skutocnosti chcete aby Vam ludia pisali!

a tu prichadza to kuzlo: sadnite si a prestante podmiekovat, "mysliet", vidiet veci "racionalne", skrze "ked tak" a povedzte si, chcem "sem napiste co chcete" a citte to rozhodnutie :_) ak sa citite zle? VYMENTE TO ROZHODNUTIE !!! :D

nevykonávajte nic, sadnite si, a teste sa na to ... ked budete citit a predstavovat si co chcete, tak sa to stane ... kazda neistota prameni z neistoty .... čo ak ...

(ak mozem to opisat lepsie ... to co sa Vam stalo v detstve, sa zrejme stalo lebo v minulom zivote ste podobne zle veci sposobili vy niekomu ............. teraz to vsak clovek vnima ako neprijemnu nahodu ..... a tym vznika blok "obareny pes sa aj studenej vody boji" .... cize v minulosti ste spravili zle - vratilo sa Vam zlo v urcite podobe ... a teraz vzdy ked to chcete skusit znovu, vidite tu negativnu skusenost.

vznika to skrze mozog, v ktorom je to zapisane ako spomienka "aha muz, zase pride sklamanie" .. alebo "aha tazka uloha, zase pride sklamanie" ............. strach, je spatna vazba z toho, ked clovek robi zle ..............

kazdy clovek, co niekomu sposobil nieco zle, sa bojim .....je to ako s malymi detmi : vbehnu do tmy a smeju sa ... dospely? boja sa tmy ... pretoze je tam nieco, co sme spravili a vieme ze to tam je ... len my vieme co sme tam dali ;_) ..... treba vsak cez to prejst

chodte na to postupne .... najskôr si vsimnite, coho sa bojite .. napríklad ze muz nebude chciet rodinu .... ale muzi chcu rodinu :D

v tom je ta finta :D mysliet opacnou stranou ... a verit tomu :D opakovat si to a spravat sa podla toho ... musite si byt ista, verit tomu....

musite presvedcit svoje pocity, ze sa citite dobre :D

je to taka klasika .. vzdy co prijímame, je pocit ... napríklad pocit viery ... "ano podari sa Vam to ... dobre to dopadne ... za chvilu stretnete muza s ktorym zalozite rodinu" .. dokazete co si zaumienite.

je to pocit, ktory vo vas sposobi prijemne pocity ..... mozog zostava ticho, a pocut hlavne prijemne pocity ..... a ked sa znovu citime zle, znovu si treba povedat dost !!!!!! znovu sa treba nakrmit dobrymi pocitmi :D :D dobry pocit je spatna vazba toho, ze davame ... ked sa citite zle, musite zacat davat sebe!

prosto : vsetko dobre dopadne! musite si povedat, toto chcem a toto dam ! a hotovo !

je to vzdy pocit ... nie daka sprostost, daky prikaz! :D prikaz este nikomu nic dobre neporadil .... my ludia sme dobri od prirody, ked sa citime prijemne, pomaham druhym ... ked sa citime neprijemne, musíme dat sebe .. a znovu sa citime prijemne a znovu pomáhame druhym ... atd atd atd :) vela stastia prajem !

Nahodna okoloiduca

Nie je to o tom, ze neviem byt sama. Bola som sama a dokonca spokojna a plna elanu preto som myslela, ze uz do zivota zacnem pritahovat tych spravnych muzov. Ale je pravda, ze asi az velmi chcem a tuzim po partnerovi, ktory je tiez uz pripraveny na rodinu atd. Snazim sa verit, ze vsetko pride vtedy ked to prist ma, no tieto skusenosti ma dost matu. Dakujem za nazory :)

ANGEL-DEMON

lebo si vyberáš povrchne vztahy to bude tým.. chodiš s niekym len preto aby si chodila... to nevieš vydržať aj sama so sebou nejaky čas,...? potom sa nečuduj... ono sa to len strieda,...atd.. a ty zase ostaneš "ďalším použitá" nejaká sebaucta, vlastna hodnota..nič? neznamy pojem..?

enemykras

Ahoj. Podľa mňa to bude tým, že ho veľmi hľadáš, robíš si až príliš veľké nádeje, mala som to podobne, kým nebude pravý čas na to, aby prišiel ten pravý, bude to stále takto, s ním si budeš rozumieť a určite ťa bude vždy vyhľadávať, len nesmieš na to tak tlačiť, je to tak zariadené, čím viac niečo chceš, tým viac sa ti to vzďaľuje. Počkaj si :)

Jax

Bol som to ja, siel som do lesa a nemam tam internet.

Dievca, az ked budete par mesiacov randit nazivo, zacni toto riesit. Pisanie na nete je len nulta faza

nahodna okoloiduca

Este by som asi rada doplnila poslednu skusenost. Zoznamila som sa s muzom, vsetko bolo ok. Bol ocareny...este mi pisal ze ma velmi chce spoznavat a tesi sa uz na dalsie stretnutie a ze na mna mysli....nasledne sme prehodili este zopar sprav...potom preslo 5 dni a bolo ticho, ozvala som sa, no nedostala som odpoved...Tak hladam, kde som spravila chybu...