Strach

Príspevok v téme: Strach
MAMAMA

Ahojte, je to uz v podstate dlha doba co som bola na koncorocnej chate so spoluziakmi, opili sme sa, niektori viac, niektori menej, ja som patrila do tej prvej skupiny, bola som fakt velmi opita a celkom som vystrajala, ale zacal ma otravovat(chapeme sa) spoluziak, ktory bol na tom v podstate podobne ako ja, ale ked som mu povedala nech ma necha, spravil to, lenze na velke naliehanie spoluziakov a potom ako som sa vsade povracala, som sla spat a tu je ten problem, mam hrozny ale fakt velky strach z toho, ze ma pocas toho ako som spala mohol ten spoluziak zneuzit...pretoze vieme, co dokaze s takym chlapcom spravit alkohol, pravdepodobne to je a mam z toho velky strach, ze ci to fakt nespravil... a neviem to proste nijak dostat z hlavy, rano sa budim pri myslienke na to zaspavam pri myslienke na to, bojim sa, ze by ma mohol nedajboze nabuchat alebo co...mozno je to vsetko v mojej hlave, fakt neviem...

bagration

tak bez urazky :D ked napises "na koncorocnej chate" co ine by ma malo napadnut? :D no v kazdom pripade, potom urcite chod na gynekologiu, ziadne ine riesenie v tomto nevidim. Jedine on ti potvrdi alebo vyvrati tvoje obavy. Drz sa.

MAMAMA

bagration, myslela som koniec skolskeho roka :) nie Novy rok... fakt mam z toho hrozny strach, ten mam uz mesiac vkuse, ale este sa to dalo vydrzat teraz nie, nechuti mi jest, nemozem spat...

bagration

ja som ta vobec neodsudzoval. Par rokov dozadu, ked som mal okolo 20, tiez som chodieval na podobne akcie.. tiez sa vela pilo a zurovalo, boli tam dievcata aj chlapci. Ja som to pisal v tom zmysle, ze pre svoju vlastnu bezpecnost si das najblizsie pozor.

MAMAMA

Konecne osobka ktora ma hned neodsudila za alkohol :) bola to moja prva skusenost a dufam aj ze posledna, verim ze to ostane bez nasledkov...no ono by som si aj pamatala keby sa to stalo kym som nespala (a dovtedy sa to urcite nestalo) , len ked som spala a nic nevnimala tak ktovie, lebo fakt som bola ako mrtvolka, lahka korist hocikto si tam so mnou mohol co chcel robit...no zobudila som sa bez nohavic, mozno mi ich dali spoluziacky dole neviem, spodne pradlo bolo na mieste ale kludne by mohol len posunut tu latku a mat pristup...

HelgaJ

Celkom sa viem do toho vzit, tiez som bola mlada. Ale ak by ste mali sex, cosi by si si musela predsa pamatat. Okrem toho to aj tak trochen pobolieva a nejake signaly, ze spodne pradlo , ci bolo tam, kde patri..

Netrap sa zbytocne. Co bolo bolo. Alebo ani nebolo. Dolezite je, ci si nie tehotna, alebo ci si neziskala nejaku nakazu. To sa ukaze najblizsie dni, podla mna nic nebude, ale uz si davaj bacha na tieto situacie a radsej Pa a PI NEPI.

bagration

no, v tomto ti asi nikto nepomoze, ci ti mohol alebo nemohol nieco spravit. To musis vediet alebo citit jedine ty. Najblizsie si urcite poriadne rozmyslis, ci budes chlastat s ostatnymi.. Este jedna vec.. ak to bola "koncorocna chata" tak je asi zrejme, ze po vyse polroku by si vedela, ci ta nabuchal alebo nie.. takze odpovedz si na to sama. Mimochodom, ak bol este viac ozraty ako si bola ty, tak je mala pravdepodobnost ze by sa mu vobec postavil.

ANGEL-DEMON

po prvé nechlastať aby si vedela čo robíš a aby si sa potom nemusela hanbiť za seba... po druhé nechodiť na také "akcie" a ešte s nejakými jeb*utými ľudmi z ktorých ani nevieš čo sa vykľuje...