Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem sa s tym vyrovnat

Príspevok v téme: Neviem sa s tym vyrovnat
Leash

Ahojte mam taky problem, ze som sa zalubil do kolegyne starsej o 4 roky. Poznali sme sa z prace uz rok a vzdy vedeli o com kecat. Ona mala za ten cas skoro 4rocny vzrah so spanielom, ale posledny rok a pol zila sama na svk lebo sa spaniel rozhodol odist spat do krajiny. Ona ho navstevovala pocas dovoleniek a chystala sa odist za nim do spanielska. Dlho vahala az napokon podala vypoved ze odchdza. Pocas tej doby sme sa este viac zblizili az kym sme sa nezacali bozkavat atd. Stale mala vztah so spanielom a tyzden sme sa kazdu noc stretavali a hovorila ze prvykrat nie je stastna ze musi odist z svk kedze sa chystala uz davnejsie dojst za nim na 4 dni kvoli jehi narodeninam...po nasom prvom bozkavani odisla za nim teda do spanielska na 4 dni a on este dosiel za nou na dalsie dva a ja som sa cely ten cas trapil, pisala mi cely cas ze mysli na mna atd ale bola s nim milovala sa s nim a ja som trpel...na jednej strane som bol rad na druhej trpel ze ked ku mne to citi preco to neukonci a musi byt s cudzincom a milovat sa s nim este...spaniel odisiel po 6ich dnoch a oni sa rozisli, odvtedy ubehli 2 mesiace sme spolu lubime sa ale ja sa s tym neviem vyrovnat ze ako sme zacali nas vztah a vela krat myslim na to ze som mal pockat kym sa rozide. Zoziera ma to, viete mi poradit ako na to nemysliet a byt stastny ze ju mam? Mozno som divny.

HelgaJ

Ahoj.
Ked raz budes velky a budes sa cicmat s kolegynkou za kopirkou, doma ta bude cakat maly PIPI a manzelka FIFI, uz si nespomenies na to, ze si FIFI dovolila spat s KIKIM. Nebud taky prisny, sme len ludia.

Jax

Nuž kamarát, toto chce veľa času a vnútornej sily. Ako sa vraví, v manželskom trojuholníku je vždy aspoň jeden uhol tupý. Tu boli minimálne dva...
Začali ste úplne blbo a niet divu, že ťa to teraz trápi. Otázka je, čo presne ťa trápi?
To, že nebola tvoja? Ublížené ego? Strach o samého seba? Alebo červík pochybností, že keď podviedla jeho, podvedie aj teba? Najskôr si skús na toto odpovedať, a potom môžeš hľadať spôsoby, ako sa s tým vyrovnať.

Filip TT

Hej bola tu taká téma, tiež sa nejaký muž zaľúbil do kolegyne, ktorá mala známosť v zahraničí a vídala sa s ním len občas.

Myslím že ti ako muž rozumiem, muselo to byť utrpenie. Koreň tej situácie vidím v tom, že sex u vás nie je prejavom manželskej lásky, ale len toho, že spolu chodíte. Ona v tej chvíly bola v situácii, že chodila s dvomi naraz. Manželstvo s dvoma naraz by nemala. A do tej situácie, že chodila s dvoma naraz, si ju dostal ty.

denisaf.

Leash zi a neries kktiny! ste spolu co by iny dali zato keby mozu byt s tym koho fakt lubia... nehladaj zamienky aby si mal co riesit

Leash

Ahoj. Nie, nie prvykrat pisem, mozno je to podobne s niekym neviem...no trapi ma to, ze bola s nim 6 dni a schovavala si mobil lebo mi pisala ze mysli na mna atd. no mna velmi trapilo ze je s inym prave vtedy a pritom mysli na mna. Som sa do nej v tom case velmi zalubil a ten tyzden ma znicil...Potom sa rozisli a zacali sme spolu chodit, ale stale ma tych 6 dni prenasleduje neviem preco a neviem citit to co na zaciatku ked som ju spoznaval :/. Chapem ze 4 rocny vztah sa neda mozno ukoncit len tak, ale aj tak ked so mnou zacala a lubi a ze uz ma nevie predstavit mimo svojho zivota atd... tak ma to trapi ze ako sa to zacalo. Preco nemohla ukoncit ten vztah skor? Neviem ci mi chapete :)

Filip TT

Sa mi zdá, že ty si tu písal tému, ešte v období, keď si ju získaval a situácia bola neprehľadná, že? Čítal som tu takú tému... Takže sa ti podarilo uspieť? :)

Čo sa týka tvojho problému - podľa mňa najlepšie je, keď ľudia majú sex až v manželstve.