zacali mi strasne padat vlasy...nepoznate nejake tabletky alebo vyzivove doplnky na to???
Zacali mi strasne padat vlasy
nejako rapidnejsie ti zacali padat, omnoho viac ako doteraz ze treba hladat pomoc u odbornika alebo len o cosi viac ako v minulosti? ono ak si do tela doplnis zinok, tak by ti to mohlo trosku pomoct, ak sa teda nejedna o nejaky vaznejsi problem
treba ísť na kožné
No z tych vypisanych doktorov som bol len u endokrinologii a u urologa...a nie focusy mi nezistovali. Dakujem za radu, takto aspon budem vediet kam asi priblizne zajst...
moze to byt hormonmi
Bol si u dermatológa? Vyšetril Ťa on, poslal Ťa na endokrinológiu, k neurológovi, urológovi, zubárovi, zisťovali Ti focusy...? Zdravému človeku vypadávajú vlasy len v zdravom množstve!
Zdravotne problemy som prave vylucil, u par doktorov som bol, nezistili mi nic..
ak ti padaju velmi ze ked si do nech zahrabnes ostava ti zo 20 v ruke zakaždým.. tak chod k lekarovi, kožne, endokrinologia, gynekologia-krv na hladinu hormonov..
až to take strasne nie je skus revalid je registrovany ako liek, čiže pomaha,..nie iba ako vyzivovy doplnok...
Choď ku kožnému, kt. zistí, prečo Ti vlasy vypadávajú.
Skus sampon revita, oranzove balenie. A kazdy den si daj slnecnicove alebo tekvicove semiacka. To jedla moja ucitelka a vravela ze jej nepadaju vlasy a ani velmi nesediveju. Mala cca 55rokov
skus sa popýtať v lekárni, no manželovi som kupovala na odporúčanie folixil