Zacali mi strasne padat vlasy

orchidejka

nejako rapidnejsie ti zacali padat, omnoho viac ako doteraz ze treba hladat pomoc u odbornika alebo len o cosi viac ako v minulosti? ono ak si do tela doplnis zinok, tak by ti to mohlo trosku pomoct, ak sa teda nejedna o nejaky vaznejsi problem

prosimoradu

No z tych vypisanych doktorov som bol len u endokrinologii a u urologa...a nie focusy mi nezistovali. Dakujem za radu, takto aspon budem vediet kam asi priblizne zajst...

Kýčera

Bol si u dermatológa? Vyšetril Ťa on, poslal Ťa na endokrinológiu, k neurológovi, urológovi, zubárovi, zisťovali Ti focusy...? Zdravému človeku vypadávajú vlasy len v zdravom množstve!

ANGEL-DEMON

ak ti padaju velmi ze ked si do nech zahrabnes ostava ti zo 20 v ruke zakaždým.. tak chod k lekarovi, kožne, endokrinologia, gynekologia-krv na hladinu hormonov..
až to take strasne nie je skus revalid je registrovany ako liek, čiže pomaha,..nie iba ako vyzivovy doplnok...

revita

Skus sampon revita, oranzove balenie. A kazdy den si daj slnecnicove alebo tekvicove semiacka. To jedla moja ucitelka a vravela ze jej nepadaju vlasy a ani velmi nesediveju. Mala cca 55rokov