Nepisem tu aby ste ma odsudili. Som moc smutna. Chodila som s priatelom 2 roky. Moc som ho milovala no on nechcel mat deti tak sa skaredo so mnou rozisiel. 2 mesiace som len plakala a plakala. Som sa zacala stretavat s kamaratom ktorý bol tiez po rozchode a ktorý mi moc pomohol psychicky. Na diskoteke to medzi nami zaiskrilo a od vtedy spolu chodime. Asi po troch tyzdnoch som boa u neho doma. Nieco som mu povedala a on strasne vybuchol. Som sa zacala triast a plakat. Som chcela odist no neodisla som. Odvtedy som ako zablokovana. Teraz som v 10 tyzdni tehotenstva a si uvedomujem ze asi k nemu nic necitim. Od kedy som tehotna tak mi rejavuje lasku a moc sa tesi na male. Chce si ma aj zobrat. Neviem ci k emu budem niekedy este nieco citit. Aj ked chcem. A neviem ako s nim budem zit ked ho nelubim
Som zablokovana
ked mam problem tak o tom rozpravam.. najlepsie s clovekom ktory za to moze
ja niekedy mam pocit akoby uz ozaj sme niektore nerozmyslali to naozaj chces byt s niekym ku komu nic necitis,
Aha no tak i tak choď od neho preč...
Lili, aby si mohla o niekom povedať, že ho naozaj miluješ, musela by si ho lepšie spoznať a predovšetkým pochopiť. :o) Ty si nič z toho zatiaľ nestihla...jedno zaiskrenie = láska. Jedna hádka = nenávisť. :o)
Nič si neurobila pre to, aby si zabránila tehotenstvu, nič pre to, aby si ho pochopila. A teraz si ako malé decko..ideálne by pre teba asi bolo, keby sa ex vrátil, dieťa by akceptoval a žili by ste šťastne až do smrti. :o) To sa ale nestane. Tak ak máš aspoň trochu rozumu a neplieskajú s tebou len hormóny, dáš sebe, dieťaťu a asi kamarátovi, či ako ho nazvať, šancu, vytvoriť normálny vzťah. V ktorom sa všetci zúčastnení budú cítiť normálne a prijateľne. So svadbou sa predsa nemusíš ponáhľať, môžte dieťa vychovávať aj spolu a práve to, ako sa k tebe a malému bude správať, určí aj to, či sa v tebe láska k nemu *znovu* objaví. Tak ti držím palce, aby si to nedomrvila, miesto holuba na streche, ktorý ťa už raz ..vieš čo, nepustila vrabca, ktorý ti môže priniesť šťastie do života a byť dieťatku skvelým otcom. :o)
klamira s byvalym? Ako sa mam porozpravat s niekym kto nema zaujem sa rozpravat? A strkat sa nebudem
prečo sa s ním neporozprávaš?
Byvaly sa so mjou rozisiel doteraz neviem preco
Povedal ze chce rozchod. Ja som sa s nim chcela porozpravat no on nechcel. Jeho mama mi povedala ze sa hlavne so mnou rozisiel lebo nechcel dieta este. Mam uz skoro 40 za par rokov a tak to asi preto urobil
ved si dosiahla, co si chcela.. cakas dieta. I ked... za cenu straty priatela, ktoreho si lubila a ziskania "priatela", ktoreho nelubis. To si sa s tym predoslym nemohla nejak pekne porozpravat? Nepredpokladam, ze to bol z tvojej strany priatelsky rozhovor, to by sa s tebou asi tak kruto nerozisiel. A s tym zablokovanim ti pomoze psycholog, pekne mu vyrozpravas, co ta trapi a on ti poradi.
ako tak čítam tak cez prázdniny sa nám nejako hromadia tehotné..
antikoncepcia neznamy pojem.... spávanie s kamarátmi take moderné..
On sa chce za mna ozenit. Vidiet ze ma lubi aj to male chce no ja ho nelubim.