Ako sa naucit vela za kratky cas ?

Príspevok v téme: Ako sa naucit vela za kratky cas ?
memory_plus

Ahojte
Mate nejake typy jak napumpovat pamat? Aby ficala na 200%? Caka ma maturita ( musela som ju v maji prelozit na september lebo som mala operaciu) a mam pocit ze moja pamat je nefunkcna. To iste je aj s koncentraciou a sustredenim. A dlhodobo uzivam antidepresiva, mam pocit ze mi aj to narusilo vo velkej miere pamat.
Nejake doplnky ? Techniky ? Citim sa akoby som sa zabudla ucit. Beriem aj doplnky na pamat co su na predpis. No stale to nie je ono

Pag

Na co sa tu hrat na ginkacov, ked si len treba kupit rehydratacny napoj s taurinom ako doping, potom uz ides ako na raketovy pohon. V tychto horucavach stoji vsetko ovela viac energie ako zvycajne, dont forget. A co sa tyka ucenia, tak treba s danou problematikou prichadzat do kontaktu, to ti da viac. Ja som si dajme tomu pozeral jeden cesky prohram a uz sa na mna slovicka same lepia, lahko prelozim aj lahsie vety napr.: vyzuj si papuce a chod spat - v preklade - vyzej si papouce a di spaat! Neviete ako sa vola krstnym menom pan Kotouc? Rad by som si o nom nieco precital na Wikipedii, ked ho v kazdom zapase tolko spominaju:-)

Zuzka8

No, nenapíšem Ti všetky triky,
ale pomáha podčiarkovanie viet, potom počúvanie danej látky. Prípadne niektoré vety si môžeš odpísať tri krát za sebou.

Potom neviem či vieš, že v ktorej časti dňa sa Ti lepšie učí?
Tiež si rāno vyvetraj keď je ešte zima a zastri žalúzie aby ti nešlo teplo do izby. Nevetraj počas dňa, iba teplo Ti pôjde do izby. :) Z čajov je dobrý na pamäť gingo biloba a taký zelený čaj a cierny majú zas povzbudivé účinky.

InDunihlavV

Najviac sa naucis, ked na to ides pomaly, aj 5 minut denne, aj 5 minut denne, aj 5 minut denne, v pripade straty pamati stlacte cislo 10, urobi zazraky. Hovorim to humorne, ale pravdivo. Niektori ludia si myslia, ze za tym musia byt vzdy nutne len hodiny driny. Najlepsie knihy su v angl.svete for dummies. Takymto sposobom za x rokov zmaknes aj x odborov a este mas z toho aj radost (kedy ako). Neviem ci si mozno titul master urobit uz aj online, ale kebyze ano, tak maturitu od teba asi nebudu chciet.

500XKA

ako napumpovat pamat ? Mne pomahaju pocas skuskoveho esencie bio-bachovky koncentracia a energia a tak zvladam tahat den/noc a veci sa mi do pamate memoruju lahsie