Nuda nuda nuda

pytu

Odkial si? Mozeme sa prejst alebo ist na bicykel zasportovat trocha, co ty na to? Pripadne je na internete kopec stranok kde su rozne eventy kam sa mozes pridat, skus take nieco pohladat :)

MajkyOhYeah

Ked sa nudis tak si nieco najdi. Nerozumiem naco sa tato tema zacinala, aby sa doticna osoba nudila s viacerymi? Je to trapne.

exwhyz

Dobrá je tak príroda, ako aj net. Len treba trochu rozmýšľať, že na čo je dobré jedno a na čo je dobré to druhé. Niektorí ľudia trávia toľko času hraním hier, že je to priam obdivuhodné. Keby túto energiu investovali do niečoho zmysluplnejšieho, tak by zarábali ťažké peniaze. Tak sa len sami okrádajú o svoj čas a o svoju energiu a takisto okrádajú aj ľudí, ktorí ich musia živiť.
Ak máte kopec voľného času, tak píšte aspoň básne, možno ich niekto niekedy upotrebí napr. do nejakého songu, lebo hudbu možno spraviť aj na dvoch akordoch.
Viď príklad nižšie - celá pieseň E mol/minor, D dur/major
www.youtube.com
Problémy až tak netreba riešiť, ale ak už je niečo extrém, tak vtedy to už riešiť treba, lebo inak budete v pi.i.

drozd-holub

Ja keď som bol ešte dávno dieťa, spomínam na obdobie, keď som mal 10-12 rokov, vtedy to bolo iné, trávil som veľa času vonka, keď som nebol na bicykli, hral som futbal, keď nie to, tak sme v rodinnom dome sedeli vonka, mali rozložený stôl a stoličky, za záhradou sme mali obchod, sedeli sme vonka so starkou, užívali si pekné počasie, kúpili sme si nejaké nanuky alebo ovocie, boli do večera vonka a keď sme išli spať, nebolo to ako dnes, že človek zaspáva s depresiou a strachom, ale tešil som sa na ďalší deň, čo nové zažijem. A nemali sme žiadny internet, ani žiadny počítač, až po čase a bolo dobre, človek nevysedával hodiny na sociálnych sieťach, ako teraz väčšina detí, ale človek sa tešil z prírody, s prítomnosti rodiny, zvierat a užíval si každú sekundu, keď bolo vonka dobre. Škoda, že toto mnoho detí nezažíva, ale sú už 10 ročné za facebookom a nejdú nikam s bytu von. Škoda, že takých ľudí je čoraz menej, ktorí nie sú ešte ovplyvnení internetom a vedia sa tešiť obyčajným veciam. Proste o tomto by sa dalo ešte veľmi dlho písať. A väčšine už dneska toto príde trápne a neakceptovateľné.

ty koko

No ked skocis z mosta, tak nuda prestane, lebo vsetko prestane, ale to nerob!!! Najdime si nieco co nas bavi....to bude najlepsie ale co to je co nas bavi?!