Dobrý deň. Som ešte len dieťa a už neviem čo so mnou je. Stalo sa to pred 4 rokmi. Bola u mňa kamarátka a mne zrazu prišlo strašne zle, bolelo ma brucho a nakoniec som odpadla. A odvtedy to začalo. Strašne ale strašne sa bojím bolesti brucha. Stále ma bolievalo tak sme šli k doktorke. Zobrala mi krv nič nezistili. Tak ma poslali na sono, a tam zisili že mám zápchu. Tak sme s ňou začali niečo robiť, presnejšie pijem psylium. Jak ma začne trošku bolieť brucho už idem na wc, hneď si dávam kvapky. A cez leto je to hrozné to ma stále preháňa. Bojím sa chodiť mimo domu a tak lebo čo keď ma bude bolieť brucho.. strašne ma to ničí, a bojím sa, že som takáto na hlavu len ja. Mama rozmýšlala, že by ma zobrala ku psychologičke. Neviem... bola by som velmi velmi vďačná, keby mi tu niekto pomôže lebo takto nemôžem fungovať. Mám byť vonku a užívat si a nie byť len doma so strachom. Nedokážem na to prestať myslieť stále si to proste vsugerujem. Budem strašne vďačná, ak by mi tu niekto pomohol. A vážne sa bojim že som takáto len ja.
Fóbia z bolesti brucha
musíš sa tejto tvojej fóbii vzoprieť
Aj ja mám problém so zápchou a býva mi z toho zle. Ale tiež keď som na to myslela, priślo mi zle. Proste nemysli na to, alebo ked tak, tak sa zamestnaj sa nejakou cinnostou a nepride ti to, a este jedna dolezita rada. Chod si dat urobit crevnu sprchu, neboli to je to prijemne...