Naniesla mi kadernicka brazilsky keratin spravne?

Príspevok v téme: Naniesla mi kadernicka brazilsky keratin spravne?
LuciaBK

Poprosim Vas o radu. Vcera som bola na brazilskom keratine v salone, kde som uz pred pol rokom tuto kuru absolvovala, no vtedy tam robila ina kadernicka - vtedy som bola s vysledkom spokojna. No teraz som prisla do kadernictva, kadernicka ma usadila, umyla mi hlavu a zacala nanasat keratin na mokru - len uterakom jemne presusenu hlavu. Spytala som sa, ci je to bezne, lebo v minulosti mi kadernicka najprv hlavu vysusila a az potom zacala s nanasanim keratinu (a trvalo jej to o dost dlhsie), naco mi odpovedala, ze je to v poriadku postup, ako ktorej kadernicke vyhovuje. Potom mi povedala, ze to pol hodinu bude posobit, nasledne ma vyfukala a vyzehlila (aby som bola presna kazdy pramen tak 5-6 krat presla) a bola som hotova. Aby som bola presna, tak o 15:15 som bola objednana ku kadernicke a 16:30 som uz sedela v aute a cestovala domov. Na stranke pisu, ze tato kura trva priblizne 3 hodiny - ja som bola aj so zaplatenim hotova ani nie po jeden a stvrt hodine. Aby som bola presna, mam stredne huste vlasy a ich dlzka je cca 20 cm pod prsiami.
Myslite si, ze cez to vsetko kura bola spravne nanesena? Nie je to zrovna lacna zalezitost, preto som dost sklamana teraz.

Dakujem za vsetky odpovede..

Vanessa010

Baby (aj chalani :D ) ak by mal niekto zaujem o keratin tak predávam keratin od COCOCHOCO po 20€ za 100ml.
Na oficiálnych stránkach je cena vyše 30€.

Keratin prelievam do 100ml fľaštičiek, ak by sme sa stretli osobne tak ho možem preliať aj pred vami.

Taktiež mám šampon ktorý sa používa pred aplikáciou keratínu pre lepšie účinky. Cena je 6€ za 50ml (úplne stačí na celé vlasy).

Postup Vám pripadne sama vysvetlím :)

Kontakt: 0949 106 925 alebo vaness010@azet.sk

LuciaBK

Dávala som si to robit v salone La Muzza (v Bratislave - Petrzalke). Na stvrty den som si ich umyla a su take neviem...hladsie ako minuly tyzden, ale minule bol vysledok omnoho lepsi. Prvych par krat som si ani hlavu nemusela fukat a boli rovne - teraz by boli jemne vlnite.

Zakladna cena bola 48 euro (cez zlavomat - normalne to vraj stoji 80) + 22 priplatok za dlhe vlasy.

Keratin

Ten čas 3 hodiny je len orientačný a odvíja sa od dĺžky a hustoty vlasov. Lenže si napísala, že ty máš dlhé a husté vlasy. Osobne si myslím, že krok, ktorý kaderníčka vynechala, nebol až tak podstatný a keďže sama vedela, že by to s tým krokom zabralo veľa času, tak sa s ním skrátka nesrala. Už si na tom raz bola, tak môžeš porovnať výsledky. Si s výsledkom spokojná?
A ešte, v akom salóne si si BK dávala spraviť a koľko cca si za to platila? Pretože uź asi rok nad tým uvažujem, len som doteraz váhala a teraz, keď už neváham, tak nikto v okolí to nerobí :D

LuciaBK

A prepacte mi to "aby som bola presna" v kazdej druhej vete...prispevok som si po sebe precitala az po odoslani :)