Poprosim Vas o radu. Vcera som bola na brazilskom keratine v salone, kde som uz pred pol rokom tuto kuru absolvovala, no vtedy tam robila ina kadernicka - vtedy som bola s vysledkom spokojna. No teraz som prisla do kadernictva, kadernicka ma usadila, umyla mi hlavu a zacala nanasat keratin na mokru - len uterakom jemne presusenu hlavu. Spytala som sa, ci je to bezne, lebo v minulosti mi kadernicka najprv hlavu vysusila a az potom zacala s nanasanim keratinu (a trvalo jej to o dost dlhsie), naco mi odpovedala, ze je to v poriadku postup, ako ktorej kadernicke vyhovuje. Potom mi povedala, ze to pol hodinu bude posobit, nasledne ma vyfukala a vyzehlila (aby som bola presna kazdy pramen tak 5-6 krat presla) a bola som hotova. Aby som bola presna, tak o 15:15 som bola objednana ku kadernicke a 16:30 som uz sedela v aute a cestovala domov. Na stranke pisu, ze tato kura trva priblizne 3 hodiny - ja som bola aj so zaplatenim hotova ani nie po jeden a stvrt hodine. Aby som bola presna, mam stredne huste vlasy a ich dlzka je cca 20 cm pod prsiami.
Myslite si, ze cez to vsetko kura bola spravne nanesena? Nie je to zrovna lacna zalezitost, preto som dost sklamana teraz.
Dakujem za vsetky odpovede..