Nie som pre neho dost lukrativna

Príspevok v téme: Nie som pre neho dost lukrativna
Nikecolla.a

Ahojte chcela by som poprosit o radu. Rzp. Skusenosť. Máme vzťah už 5rokov, ale poslednú dobu mi to príde také jednostrane. Iba sa hadame a urazame jeden druheho. Pracujeme spolu takzko sa da byt od seba vzhladom k podnikaniu. Len partner nebol nikdy nejako prehnane dospely.
Ale zda sa mi ze je to cim dalej tym horsie zodpovednost mu nic nehovori. Poslednu dobu dosiel aj z tym ze mi zacal klamar. V kuse huli a vela krat mu nieco musim povedat doslova 5x. Tazko s nim tazko bez neho. Casto mu hovorim ze by som chcela nejake prekvapenie. On ma vzdy odbije s tym ze to nema v povahe.... Myslite ze fakt to nema v povahe? Teda da sa to vobec? Alebo som neni prenho dost lukrativna aby pre mna vymyslel nejaky darcek? Nejake prekvapenie? Vilet? Lebo pri kamaratoch mu to az taky problwm nerobi obvolat vsetkych odviest privies nakupit. Ale ked chcem daco ja je milion inych dolezitejsich veci ako hrat sa na tablete a podobne

12Katka12

Nečítala som všetky príspevky iba posledné dva a môj názor je úplne rovnaký ako mesačného princa. Najmä 3. odsek by som povedala, že je na vás s priateľom ako ušitý.

Radiť je tu ťažko, myslím, že váš vzťah je na bode mrazu a podľa toho, ako sa k tebe správa a najmä že nejak nemá záujem veci riešiť, by som možno ani nebojovala o jeho záchranu. Lebo zachrániť vzťah musia chcieť obaja partneri a evidentne on to má celé na háku.

Polož si otázku - si naozaj odkázaná na muža po svojom boku, ktorý ťa má v päte?

pytu

Su ludia ktory to nemaju v povahe, ale podla toho co pises ze vie veci vymyslet a zorganizovat, povedal by som ze je to strata zaujmu z jeho strany. Ja som nieco podobne znasal rok, jedneho krasneho dna ma ten nezaujem prestal bavit a rozisli sme sa. Ja by som ti odporucil porozpravat sa s nim narovinu a k veci, povedat mu co citis a upozornit ho na rizika a dosledky jeho nezaujmu, a to take ze moze o teba prist pretoze nebudes to znasat vecne. Vo vztahu su dvaja ako tu bolo pisane, obaja musia byt spokojni a stastni, inak to nebude fungovat. Ak nebude ochotny sa bavit, myslim ze to nema zmysel dalej tlacit.

Mesačný princ

Je to veľmi zložité ak ste stále spolu a spoločne aj podnikáte...

Ale to určite neznamená, že to má tvoj priateľ v povahe. Jednoducho si už zvykol, že si tu kedykoľvek, že neodídeš a že ťa má istú. A každý človek, ktorý niekoho miluje mu chce spraviť radosť. To nie je povahou, je to rozhodnutím.

Poradiť chceš? A čo ti mám poradiť...skús sa mu vzdialiť tak, ako sa dá, nepýtaj si nič, nič nezakazuj a ži si svoj život...Uvidíš, či ťa bude potrebovať v tom svojom. Slovko ,,MY,, tu zohráva dosť dôležitú úlohu. Nie vždy sa všetko dá splniť ale podľa toho, čo píšeš najskôr stratil záujem a nedávate si to, čo obaja potrebujete.

Človek musí druhému najskôr niečo dať a následne môže pýtať niečo aj pre seba...no ľudia už zabudli na to, čo je v živote dôležité....Pre každého je to niečo iné, odlišné, niečo, čo je dôležité pre teba, nemusí byť pre neho a naopak. Dick tu písal v jednej téme s anjelikom * o súzvuku duší, a niečom ako vlnová dĺžka a na to, aby si s niekým dokázala fungovať, tak je potrebné sa čiastočne naladiť a zladiť s dotyčnou osobou. Porozumenie, tolerancia, odpúšťanie, pochopenie a prijatie by mali byť základom. U vás možno niečo z toho chýba ale to nie je podstatné. Podstatné je to, či to chýbajúce chcete doplniť alebo je vám partner ľahostajný.

to....je už otázka na teba a na neho.

Pokiaľ stále existuje ,,JA,, a ,,JA,, tak niečo nie je v poriadku a treba pochopiť čo to je. Lenže tento proces je dlhodobý a nie je pre každého prioritou.

JA + JA = MY :)