Ahojte.
Otazka bola polozena.
Ide o muza kt. Si presiel kde akymi vztahmi jedna vydarenejsie ine viac zarmucujuce. Stale som ho mala len za nejakeho gigola ..aspon sa tak prezentoval aby vzbudl ziarlivost resp. Zaujem z mojej strany.
Prestahoval sa do mesta kde som aj ja. A kazdy den spolu telefonujeme vecer...a pravdupovediac prekvapilo ma to...jeho zaujem...spomenul ze hned sa mu bude lepsie zaspavat co ma pocul ....zaujima sa ako sa mam....ako mi zbehol den..vypocul ma co ma trapi. Proste sa nejak blizsie spoznavame. Rozoberali sme spolu vztahy kto mal ake problemy co mu prekazalo...
Pravdupovediac mala som ho za nejakeho chlapa co si necha od zien skákať po hlave a zarazilo ma ze je to blud...nakolko ak mal chorobne ziarlivu frajerku spravil rychly proces a rozisli sa...a teda vedel si vo veciach spravit poriadok.
Nakolko si hladam byt a ako viete zohnat k sebe ludi je umenie lebo dneska to plati zajtra uz nemusi...navrhol ci si nevezmeme niečo spolu s tym ak budem mat nejaku kt chce ist so mnou tak v klude. Je to spolocensky typ a jednoducho zivot v prazdnom byte nie je nic pre nho.
Odkedy ho poznam dost sa zmenil dokonca sa vyjadril kedze ma uz strasich kamaratov zenatych s babatkami ze aj jemu by sa to pacilo. A o svoje dieta by sa staral a nikdy sa nezatajil.
Svojho casu sa mi pacil ale odradzalo ma ako sa prezentoval ako taky pozitkar.
Neviem co si o momentálnej situacii mysliet ci sa naozaj zmenil..prehodnotil priority..hodnoty a ci pripadne byvanie by bol dobry napad.
Urcite nechcem hned niečo riešiť chce to cas .. a vybudovanie dovery.. zaujima ma vas nazor. A dakujem ze ste to dočítali dokonca.