Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa mám zbaviť neskutočne otravného nápadníka?

Príspevok v téme: Ako sa mám zbaviť neskutočne otravného nápadníka?
dfdfdhg

Ahojte. Som s ním len v písomnom kontakte už vyše roka. Najprv sa s ním písalo úplne super, až doteraz, kým nezačal mať o mňa záujem. V poslednom čase mi stále píše, aká som čarovná, nádherná, perfektná, najlepšia na svete, posiela množstvo smajlíkov, aj takých typu "i love you". Nejak si ma asi zidealizoval, pritom v skutočnosti vôbec nie som taká úžasná ako píše, môžem mu to napísať aj miliónkrát, stále si ide svoje. Píše mi každý deň, ráno, naobed, večer, niekedy aj viackrát, vždy s pozdravom dobré ráno, dobrý deň, dobrý večer, dobrú noc a aj 5 správ naraz. Je to hrozne otravné a neviem ako sa ho mám zbaviť, stále sleduje, či som prihlásená, moju činnosť na fb a ešte vravel, že si dával zisťovať od kamaráta z polície na mňa aj moje číslo, stále mi o tom píše, ako sa o mňa zaujíma, ako na mňa nevie nemyslieť, ako si všetko na svete zaslúžim a že aj keby som mu neodpísala neviem koľko, mi bude odpustené. Toto je to NAJHORŠIE a NAJODPUDZUJÚCEJŠIE, čo môže chlap robiť. Áno, chlapci, presne toto robte a nikdy tú ženu nezískate. Ked som bola puberťáčka a robila podobné veci, tak som si to bohužiaľ neuvedomovala. Ale teraz už dobre viem, aké to je hrozné a ked sa mi aj niekto páči, tak mu to nedávam najavo, prípadne raz za čas nejaký náznak, ale nie toto, že mi proste stále dýcha na krk a všetko sleduje. Jeho sladké reči mi idú hore krkom. Dámi a páni, týmto sa dokonale zabíja akákoľvek príťažlivosť. Ja nebudem robiť to isté, ja mu nechcem dávať šance ani nádeje. Som aj ten typ, čo nechce byť na niekoho tvrdý a povedať to tak, že ho to zraní, ale on jednoducho nerešpektuje moju voľnosť a slobodu a stále mi vyčíta, ked mu neodpíšem, aj ked povie, že sa mi to odpúšťa a stále dokola vypisuje, čaká, že s nim budem písať asi 24 hod./denne. Stále čaká, že sa mu budem zo všetkého spovedať, akoby bol môj frajer, vravela som, že sa pôjdem zabaviť a písal, že ma hľadal v každom podniku v tom meste, vdakabohu, že sme sa nestretli. Prosím, povedzte ako sa ho zbaviť :( Je to neskutočne otravné :( Ja o neho záujem nemám a čím viac sa snaží, tým viac ma to odpudzuje. Prečo to nechápe? Ved nemá 15

adr1a.

Preco ste si vy dvaja zacali vobec pisat? Pytam sa na dovod. Lebo cmarat si s niekym 1r nie je len tak. Nepoviem raz-zacas. Sporadicky. Ale u vas (aspon unho) to vyzera, ze ide o kazdodennu aktivitu cinnost. Ak si aj nic nechcela, zrejme si to nechala zajst pridaleko, mozno si mu dala nadej sancu ai. Mala si to stopnut hned ako si si vsimla ze uz nieco nie je ok. Pokial si nic nechcela.
Teraz to uz ries razne radikalne. Zablokuj si ho vsade, na FB, jeho telefonne cislo ai.
No zrejme si spravila chybu aj ty. Kazdy si totiz dovoli len tolko, kolko mu to ta 2strana dovoli a umozni. Zrejme pochopil tvoje pismena spravanie reakcie inak nez si chcela. Len ci si to tou milotou neprehnala)) a on to len pochopil zle

bagration

pocula si niekedy o tom, ze na fb si mozes zablokovat pre teba neziaduce osoby? Ked to raz spravis, uz nikdy ani len neuvidi tvoj profil a nevie ti uz ani napisat. Navyse v nastaveniach sukromia sa da nastavit aj take, ze tvoj profil a tvoju plochu vidia len schvaleni priatelia a pisat ti budu moct tiez len priatelia. Aj vo vacsine dnesnych mobilov je funkcia zablokovania telefonneho cisla. Atd... je toho vela, ako sa uchranit.

kafe

ved nemusíš byť tvrdá, ale úprimná by si byť mohla. Napísala si mu JASNE, že o neho ako o frajera nemáš záujem? Že jeho prehnaný záujem (zisťovanie čísla, vypisovanie množstva správ, sledovanie na FB atď) ti začína byť nepríjemný? Na tom predsa nič tvrdé ani urážlivé neni. Ak sa chlapec neuvedomí trochu, tak dovi dopo, zablokovať a ignorovať. Len ty keď si k nemu IBA slušná a nevieš sa vymáčknuť - toto mi vadí, prestaň s tým - tak on si to chudák nemá ako vycucať z prsta. Že robí niečo zle a je otravný.

Prečo ste si začali písať?

0vecka

posli mu link na tuto temu... ak to nezaberie tak ho blokni... je mozne ze je to erotoman a tomu to nevysvetlis nijako

zuzka1234567

ako sa ho zbaviť? normálne narovinu mu povedz to čo si napísala sem, pošli ho do riti ak ho už nechceš vo svojom živote, a ak nie je blbý tak to pochopí, ak nie tak si ho blokni a ignoruj a po čase ho to prejde.hádam.