Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

rada

Príspevok v téme: rada
natty321

Mam pre vas radu Ked sa vam niekto paci nerobte zo seba niekoho ine ho ja ked som niekoho chcela najprv som zo seba robila sasa ale potom som si povedala ze budem sama sebou a zafungovalo to po par dni sa ku mne zacal ozivat rozpravali sme sa trochu som sa aj hambila ale potom sa ma spital ci snim nechcem chodit ale moj pribech nieje poctatni hlavne slovo je but sama sebou

autortejtotemy

Mesacny Princ. Ide hlavne o to aby bol clovek sam zo sebou spokojnya to je TO SEBAVEDOMIE, ktore som myslel. Aby bolo jasne.Lebo ak je clovek zo sebou spokojny, ked ma zdrave sebavedomie, nema problem zbalit nejaku zenu trebars. Nehovorim ze ja srcim sebavedomim...presiel som si viacerymi odmietnutiami a nizkym sebavedomim.

autortejtotemy

Mesacny Princ..Ano mas pravdu. Ja len vravim ze aspon nejake to sebavedomie musis mat na to aby si si mohol docinenia s nejakou slecnou. Nehovorim o Vysokom sebavedomi a vôbec nie o egu.

Mesačný princ

autortejtotemy - a predstav si, že sa to dá. Vysoké sebavedomie sa vôbec nerovná vysoká hodnota človeka a platí to aj naopak!

Pouvažuj čo píšeš skôr, než to napíšeš.

a dá sa fungovať vo vzťahu aj s nízkym a aj s príliš vysokým sebavedomím, ale to by bolo nadlho, a táto stránka vypadáva tak sem nebudem písať dlhé príspevky.

MajkyOhYeah

BTW...autorom tejto temy je Naty. Ale suhlasim s tebou. Je to skvela rada pre chlapov a baby s nizkym sebavedomim.

autortejtotemy

Je nevyhnutnostou mat sebavedomie. Ved ak zena alebo chlap nema sebavedomie a ak sa nema dostatocne rad na to by riesil vztah, tak ako potom moze riesit nejaky vztah s niekym inym, ked sam/a ma nizku hodnotu. Je to jednoduche. A to je dôvod, preco väcsina chlapov nema priatelku, takisto aj opacne.