Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prespavanie u kamarata

Sevrin

harampadi chlapi raz za čas potrebujú sa odviazať, tak sa môže stať, že muž ide s kamarátom si vyhodiť z kopýtka, no a potom neskoro v noci sa mu už nechce ísť domov, tak prespí u neho. Ak sa to stane raz za čas, tak by som to neriešil, ale ak mu na cicine nájdeš kus mierne zaschnutého hovna, tak by som zbystril pozornosť.

Jax

harampadi - mne to príde korektné z jeho strany. Ale určite by som mu povedal, ako sa cítiš. Tipujem, že nabudúce by už prišiel prespať aj k tebe. Ale napr. ja by som opitý k tvojím rodičom neprišiel ;)

exwhyz

Nič, idem spať. Ešte sa pomodlím k tomu, kto ma Stvoril, lebo tak sa mu páčilo (aj mne).
Trochu sa teším, lebo som dnes zložil jednu pesničku. Či sa Vám bude páčiť teraz alebo o sto rokov, nie je pre mňa až tak podstatné:-)
Budem sa tešiť spolu s Vami.
Ničoho sa nebojte, oni sa boja mňa.

exwhyz

Žena hovorí mužoví: prosím ťa, pozri sa mi na konečník, lebo som bola u lekára, ten mi ho vyšetroval a spravila sa mi tam teraz taká malá hrčka.
Muž na to: a ako ťa vyšetroval? Žena: no, položil mi ľavú ruku na ľavé plece a pravú ruku na pravé plece. Do kelu!!! A čím ma potom vyšetroval???
Notice you, noticing me - netreba partnerom veľmi dôverovať:-)
www.youtube.com
Ešte báseň na dobrú noc - O medveďoch:-)
Máme v Tatrách medvede a že sa nič nedeje!
Radil som ich pochytať a potom do hrnca dať!
Máme rezne z medveďa. Že by bola nedeľa?
Prídu všetci susedia, na rezni si pochutia.
Narastú nám veľké svaly, budeme my silní chlapi.
Do lesa my pôjdeme, partnerky si nájdeme.
Budeme mať medvieďatká, budú nás mať za zvieratká.
V lese rastie veľký konár. Pod ním stojí malý somár.
Na pole k nám prišiel traktor, pozeral som ako magor.
Mne traktory netreba, s údom pole poorám.

harampadi

ale, v poslednom case sa deju take malickosti, ktore sa predtym nestavali ... nova praca, novy kamarati, aktivity, ktore predtym neboli. Neopija sa, ani nepodvadza si myslim. Pytal sa ma, ci mi to bude vadit, ak by siel posediet niekam a potom spat ku kamosovi, kedze inak by si posediet nemohol, kedze musi soferovat domov. Jasne, ze som povedala nech ide, ked chce. Nebyvame spolu, kamarat byva v tom istom meste ako ja, tak mi pride divne, ze sa aspon neopytal, ci nemoze prist ku mne prespat (aj ked mozno nevedel, kedy skoncia a nechcel robit hluk niekedy rano - byvam este s rodicmi). Fakt neviem, len predtym sa take veci nediali, tak som zo vsetkych tych noviniek zmatena... aj mi prezvonil (znamenie, ze dosli OK), ked prisli ku kamosovi. Aach

adr1a.

Tak mne sa to stava) Ked sa zdrzim u znamych, priatelov a tak, a nie som napr.autom ale spojmi mimo domov a ze mi uz nic nejde. No zas mna aj bezne prehovaraju nech ostanem, zdrzim sa este u nich a nech prespim....
Aj u mna/u nas to tak je. Ze nie je problem prespat ked treba
Preco sa pytas? Nedoverujes tomu svojmu?)

AdrianaAda

Mne by to vadilo z toho dovodu, lebo bude urcite ozraty na mol a robit hovadiny. Inak by prespavat nemusel. Niekomu to vadit nebude, ale my sme mali doma alkoholika a teraz sa mi take spravanie hnusi

celebrita facebooková

U môjho fotríka, teda u nás doma raz jeden prespal :) Ale ten bol tak opilý, že nevládal stáť na nohách, tak ho otec uložil na gauč spať. Ráno po zobudení nevedel, kde je a potom volal žene, že prespal u kamaráta :) Žiadna nevera, len opilosť, potvrdzujem ako svedok :)