ahojte, mam otazku na zeny, alebo teda aj muzov, ako to maju.
Zeny, zvykne niekedy vas priatel (pripadne manzel) prespat na noc u kamarata? Riesite to nejak, alebo je to podla vas uplne normalne?
dakujem za odpovede
Prespavanie u kamarata
Myslim si ze je to uplne normalne. Je podla mna fajn ked sa aj vydaty chlapi stretavaju s kamaratmi. Sem tam treba vypnut
To umne je normalne pokial se ten človek ovšem sprava slušne
nie, kamarat byva inde, ako priatel a siel k nemu, pretoze si chceli ist na chvilu spolu sadnut a teda soferovat s alkoholom v krvi ist nechcel.
ak je ten kamarat v rovnakom meste a neni nejaky dovod preco nemoze dofrcat domov tak je to velmi podozrive
Zvykne a niet tu čo riešiť. Niekedy ho k tomu musím sama dotlačiť, aby nešoféroval v noci a zbytočne sa nevyčerpal. A je to obojstranné.
On má aj aktivity, koníčky s kamarátmi, na kt. sa sama nezúčastňujem. Ani to neriešime, totiž už dávno to vyriešené máme!
To by som nedovolila. A uz vobec nie, ked moze spat u teba
To nie je o vymýšľaní, ale zdieľaní pocitov a života. V dobrom i zlom... Tak sa buduje a prehlbuje dôvera a zdravý vzťah. Ty teraz pochybuješ, špekuluješ, bude to v tebe hlodať, špirála sa roztáča.
Je úplne prirodzené sa partnera pýtať na čokoľvek, má to byť tvoj najbližší človek. Jedno telo, jedna duša. A on by ti mal na všetko úprimne odpovedať. Nie?
Jax a neviem, ci mam momentalne chut mu nieco k tomu hovorit. Nerada by som bola v pozicii, ze co vymyslam/prehanam, nic sa nestalo a pod... :) Uvidim este, co a ako hmm.
nemam problem s tym, ze si obcas niekam vyrazi sadnut. Avsak prespat u kamarata mi pride proste divne. To som robila, ked som mala 15 - 20 rokov. Preto som chcela pocut nazor inych, ze ci to robia niekedy aj iny chlapi a zda sa mi to divne opravnene, alebo nie.
podla mna to teda normalne vobec nie je