Zdravim, citim sa absolutne priserne. Citim ze mi ludia ublizuju a ze im nie je luto situacia a jedineho koho to trapi som ja. Citim sa velmi osamela aj ked mam naplanovane mozno nejake stretnutia s ludmi no to ma absolutne neuspokojuje. Tak ma napadla myslienka ze zacinam byt paranoidna a vsetko si to nahovaram a nejak sa dystancujem od skutocne sveta... prosim co mam robit alebo co mi moze byt. Prosim
Nerealny svet
Myslim ze chapem tvoje myslenie. Nemas dostatok pozitivnych podnetov a preto aby ta tvoj mozog ochranil tak si vymysla nove a nove podnety ktore nemusia byt realne. Dost sa spoliehas na intuiciu ktora je ale v tvojom pripade nespravna, bohuzial to nezmenis, je to v tebe. Musis si najst nieco v realite co ta bude naplnat. Ked chces napis mi, tomuto celkom rozumiem :).
Najpodstatnejším prejavom pozitívneho myslenia je to, že človek začne používať svoju myseľ.
treba citat, vzdelavat sa verit, pozitivne mysliet :)
ahojte Slamka5
finta je v tom, ze ked myslite, je to kvazy rovina zisku ..
chcete nieco ziskat - napríklad aby Vas viac mali radi ... alebo napríklad aby Vam dali pokoj.
myslim to v dobrom, ale toto vsetko je prosto chamtivost ... vzdy ked nieco chcem, je to chamtivost.
a mozog (ego) je nastroj na to ako stvoreny ... (rad robi, len co on chce .. pretoze zvonku nie je limitovany ... je lahsie snivat, ako napríklad ist do obchodu nakupit a spravit veceru).
tato hra mozgu sa postupne stane zvykom (clovek cely den len rozmysla v sebe, stale vacsia chamtivost, stale vacsia neochota nieco vytvarat ...
a cim dlhsie pretrvava tento pristup, tym mensia spatna vazba prichadza ked niekomu pomozeme .... [preto to vyzera ze neexistuje cesta dalej ..... zivot z mojej skusenosti je akoby ako túra ... ze zacneme a ideme .. ked sme deti nerozumieme ziskovosti, prosto len sa radujeme a robime co prichadza ... ked sa staneme starsi, ego naberie na potencialy a vznika XY problemov, ako ziskat co chceme ..... zisk nikdy nic nepriniesol, zisk = kradez.....vzdy vzdy vzdy .... ked sposobime kradez, samozrejme za nu musíme zaplatit .. ci uz v tomto zivote alebo buducom .. ci sa to vrati o minutu ci o 100 rokoch, ci po zivote ......... to clovek neovplyvni.
jedine co clovek ovplyvnit dokaze, je vola tvorit :)
pomahat a vytvarat hodnoty :) [tak lajicky povedane ... ked sa pozriete spatne vo vasom zivote .. tak dobre ste sa mali ked ste nieco vyvarali ... a zle ste sa zacali mat az v tedy, ked ste zacali nieco chciet, nieco ziskat .....]
aha ... v podstate je to lahsie ako sa zda: pretoze: Zivot Vas sam oslovi, co mu mozte dat :_) je to zvycajne nieco, na co mate talent, ale nechce sa Vam to zdielat, resp. sa v danej oblasti zlepsovat
vola sa to, namiesto "neotravuj" - prekonavam samého seba - pomozem :_) vzdy tym stratíte - svoju energiu, svoj cas, peniaze - co ale ziskat naspat, je zivot :_)
pozitívne :)
Ale ako? :(
musíš začať inak myslieť