co si myslite o dospelom chlapovi ktory si narazi patnastku ?
ide o to ze sa mi dlhsie paci ale vzdy ma nejaku babu
raz mladsiu ptm este starsiu, a tak.
trva to niekolko rokov. vzdy ked sa o nieco pokusim, alebo chcem, aj tak ho potom vidim s inou...
ja ho neviem dostat z hlavy, ma to vobec zmysel cakat na " nieco" ???
neviem
ale ja viem ze ten chlap je proste k*rva
nemozem za to ze som sa prave do takeho zamilovala a to este v dobe ked som to o nom nevedela, myslela som ze je normalny....
Myslim si o nom ze je pedofil.
A ty, co mas miesto mena kvietok, cico to je, tak sa trochu preber, a premysli si ci by si chcela niekoho takeho o ktorom pises take veci ktore su nezlucitelne s normalnym vztahom.
Teraz ich teraz prehliadas ale neskvor by ti zacali vadit.
Uz len to spojenie "narazit si patnastku" ... vo mne evokuje, ze ide o dost starsieho cloveka dajme tomu 25 a vyssie. Cize za mna NIE.
Ak by mal mat ten druhy mozno 17-18, tak ok.
Inak ziadne narazanie :)! Najdi si niekoho primerane veku ... ak si chces uzivat, investuj do dovolenky.
ta 15 vyzera ze je len da sa povedat kamaratka na sex a volne chvile....poznat sa osobne nejak moc nepozname, z jeho strany nebol zaujem sa spoznavat aj ked tie baby nejak spoznat musel
skusala som vsetko ako zabudnut a odstrihnut sa, vazne ale vzdy skoncim pri nom a hlavne chcem jeho nie druheho, lenze by ma odkopol tak isto a potom by to bolo este horsie
Hm, ťažko ti poradiť. Vidno, že si tvoje emócie berú vysokú daň ale neboj, bude aj lepšie.
Ono veľa závisí od toho, aká osobnosť ten dotyčný je. Vzťah s niekým kto má 15 si ja osobne neviem predstaviť, aj keď mám kamarátku, ktorá nemá oveľa viac. Lenže....
ak behá za každou sukňou, tak skôr či neskôr by ,,zahodil,, aj teba.
Najlepšie urobíš ak budeš čakať ak ho tak veľmi chceš a trošku lepšie ho spoznáš. Vyzerá to totiž ako keby ste sa vôbec nepoznali. Alebo ti ostáva ešte druhá možnosť a to úplne sa odstrihnúť.
takých chlapov nechápem. Podľa mňa si potrebujú len niečo dokazovať
koho akoze??? nechapem :/
to ich máš len na zábavku?
tak vediet o mne asi vie, parkrat na mna nieco skusal, ale ja som ho bud ignorovala, robila sa ze ho nepocujem, nevidim alebo som sa mu vyhybala, pretoze som si vzdy spomenula na tie baby...je pravda ze by to mal lahke keby sa posnazil, ale on sa nejak ani nikdy nesnazil, proste ma mal a ma v prdeli
chcem prestat na neho mysliet ale je to stale hosie
velakrat sa mi dokonca stalo ze som ho chcela tak strasne aspon vidiet, ze som skoro isla priamo za nim k nemu domov :(
Ide o to, co od toho ocakavas TY. Co vlastne chces? Nepride mi totiz ako verny typ a vhodny objekt do vztahu, dlhodoby vztah, partnerstvo lasku rodinu...
Sama pises ze uz cele roky je to takto. To striedanie partneriek, raz mladsie ci starsie. Ak je takyto ako pises, tak by zrejme uz aj o teba zakopol a o nieco sa pokusil. Bud o tebe ani nevie netusi, alebo nie si jeho typ. Lebo ak si takto donho zakukana, nemal by ani prilis prace "dostat ta", ziskat. Si tym padom lahsia obet. Poznate sa vobec osobne? No nedufaj v lasku ai. On zrejme takyto je. Ty ho nezmenis. Iny clovek sa zmenit totiz neda. Iba ak to chce on sam. Takze ako "letna laska" ano, no ako seriozny vazny vztah, nie