Dobry den, ak mi mozte ktokolvek pomoc budem vdacna.
Mam 22 rokov a nemam pravidelnu menstruaciu.4 roky som brala HAK, bolesti ziadne ,menstruacia chodila na cas, lenze s priatelom sme planovali babatko.Po vysadeni som predpokladala ze menstruacia prvy mesiac nepride, alebo pride neskor.Bola som na vysetrebi u doktorki, povedala mi ze je to uplne normalne, zobrala mi krv a to bolo vsetko.Cakala som dalsi mesiac a ked zase neprisla, opäť som isla k doktorke .Pichla mi vyvolavacku, dostala som tabletky hormony aby mi pravidelne chodila menstruacia.Prvy mesiac bolo vsetko fajn, lenze dalsie mesiace vzdy po uziti tabliet namna prisli strasne depresie.Rozhodla som sa och vysadit a zas isla na vysetrenie, gynekologicka na odbila ze mam brat tie tabletky dlhodobo a ine vysetrenie mi nebude robit ani preventivku pretoze to nemam pravidelne.Odisla som domov, menzes nechodil, po troch mesiacoch som dostala lenze s nim prisli aj strasne krce, bolest, zvracanie, nedokazala som stat na nohach, uzila som xy tabliet nezabralo nic, dalsie tri mesiace neprislo.Vcera som dostala, nemohla som to vydrzat pol dna som preplakala v posteli, skcena, nepomohlo mi nic, myslela som ze umriem, priatel sa rozhodol zobrat ma do nemocnice, bola som zhrozena k pristupu doktorky, po pol hodine cakania, prisla zamnou opytala sa preco som prisla, ja som jej vysvetlila co sa deje , bavila sa sombou ako zo spinou a opytala sa ma ci si z nej robim srandu ze som prisla z menstruacnymi bolestami, niesom padavka, vydrzim vela veci ale dnes to uz bolo na hrane, povedala mi ze ona mi nic nemoze dat pretoze od toho je tu moj lekar a mam odist, som strasne zarazena z tohoto pristupu, ak by ste mi mohli poradit co mam robit, ci zmenit gynekologa, aj ked u nas je to velni tazke pretoze vsetci ,,dobrí,, ta odbiju ze uz maju plno,alebo koho mam navstivit aby mi pomohol.Vdaka
Menštruačné bolesti
Mne pomohlo vylucit zo stravy mliecne vyrobky, teda u mna sa jednalo len o kozie syry. Tie ked nejem, ani neviem ze mam menstruaciu.
Vitaj medzi nami spolutrpitelkami. Kup si nejake prirodne kvapky alebo caje a pi ich dlhodobo alebo aspon 2 tyzdne pred menstruaciou. Ak ale nevies, kedy ti to pride a nehlasi sa ti to dopredu bolestami, rob to dlhodobo. Na tie bolesti pomaha velmi dobre detox. Ked som sa cistila z parazitov, pamatam si, ze 2-3 menstruacie som mala bez bolesti. Absolutne nic. Potom sa to vratilo do normalu. Este mi na to pomahala chanca piedra dva tyzdne pred tym pit, dobra na hladke svalstvo. Mala by si fakt skusit daky detox. Hlavne pecene. Mas ju zblbnutu z chemickej HAK. Niet divu, ze nevladze produkovat hormony. Zmen gynekologicku ak sa ti da a daj si urobit hormonalny profil, ako to mas s jednotlivymi hormonami. Potom sa uz daju najst na to prirodne produkty, ktore riesia pricinu, nie dosledok.