Caute, ide o to ze mi mala prist posta\balik-neviem. A neprislo mi to do schranky. Pisala som tym co mi to mali poslat, zevraj to uz poslali. Dala som im spravnu adresu. Je tomu mesiac. Ziadny zlty listok mi neprisiel...nic...co sa da robit po mesiaci? Najdu to na poste? Mam tam sa ist spytat?
balik po mesiaci neprisiel
Odoslali mi to, pýtala som sa ich mailom. Keďže mi mala prísť výhra z jednej Tv tak to platili oni, ja som neplatila ani cent. Je to ćestná tv. Takže o podvod nemôže ísť. Bola som ns pošte a povedali mi, že som mohla prísť do 15 dní odkedy mi to poslali... Lenže pred pár dňami som si s nimi písala a že to poslali koncom júna. Takže to už je vyše mesiac a pol, tak aj tak by som to nemohla vedieť kedy mi to poslali...mne nedali o tom info, nedavaju ani...takže tak, už to asi tak nechám, a vraj keď som si tu poštu neprevzala, tak ona sa vrati odosielatelovi, tak som pisala im znova ci im to neprislo naspat a bez odpovede zatial...tak uvidime
a urcite ti ten balik odoslali? neplatila si napr. za nieco vopred a oni ti mali poslat tovar a neposlali a klamu ti?
za normalnych okolnosti dostanes trackovacie cislo a vies kde je balik...