Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Versan - zlá skúsenosť.

Príspevok v téme: Versan - zlá skúsenosť.
Martinkooo111

Ahojte. Chcem sa spýtať, či máte niekto skúsenosť s Versanom. Odporučil mi ho ortopéd u ktorého som bol kôli kolenám. Mám krivé jablčka čiže je tam zlá mechanika no vyskušal som Versan. Berie sa 3 mesiace, potom 3 mesiace pauza a znova znova. Po prvých 3 mesiacoch mi odišiel lavý lakeť. Myslel som že je to z posilky. Dal som si pauzu 3 mesiace, potom som ho zas začal brať no s posilkou som skončil. Akonáhle som dobral druhú dávku Versanu, odišiel mi lakeť na druhej ruke. Ako keby mi nejaká látka z Versanu začala chýbať alebo čo. Pri námahe cítim ako keby mi tam vrzgalo alebo čo. Viete mi poradiť čo s tým?

VERSAN2

Aj ja som mal problémy s kolenami, dokonca som s tým aj maródil a na konci liečby mi lekár povedal, že už som zdravý hoci ma kolená boleli ďalej. Trpel som ešte asi štyri mesiace až som stretol známu ktorej Versan+ navrhol používať jej lekár. Po tomto rozhovore som si aj ja kúpil Versan+ a používal som ho 2x denne. Po užití celej krabičky Versanu som začal pociťovať úľavu v kolenách, tak som si kúpil ďalšiu krabičku a úľava sa začínala prejavovať ďalej tak som sa rozhodol, že si budem dávať len 1 tabletu denne. Tretiu krabičku Versanu som kúpil ale tú som už celú ani nedobral lebo ma kolená nebolia.Dávkovanie som neprerušoval ,bral som to stále dokiaľ som si nepovedal, že stačí. Versan neberiem už sedem mesiacov a mám kolená OK. Teraz pre zmenu berie Versan manželka a aj tej to pomáha.

Biela Kobra

Beriem Versan s prestávkami už dva roky. Mám tiež v keli chrupavku z kolien aj bedrových kĺbov a mám chronický zápal úponov šliach od drieku dolu. Jediný problém s Versanom mám ten, že je ťažký od žalúdka, takže ho beriem zásadne s jedlom a pankreolanom. Po pol roku som sa dokázala postaviť z drepu (predtým už len rúčkovaním po opore), a po roku sa mi trochu zlepšil aj bedrový kĺb, aj keď s ním mám ešte aj iné problémy, a šľachy na nohách sa mi prestali "vylievať", dovtedy som mala hrču raz tu, raz tam, stále mi to museli vyberať, lebo to bolelo a obmedzovalo v pohybe. Ak máš dokázateľne úbytok chrupavky, Versan je výborný na jej obnovu, ale zrejme budeš musieť podniknúť ešte nejakú liečbu naviac, keďže máš asi ešte aj iný problém.

drobcek73

Ahoj.
Mne traumatológ odporučil, aby som si našiel produkt, ktorý obsahuje čo najviac kolagénu typu II. (nepovedal priamo Versan). Lebo vraj všetky tie reklamy, čo bežia v telke obsahujú síce kolagén, ale hlavne typ I. a III., ktoré sú tak dobré pre našu pokožku a vlasy. A ak je tam kolagén typu II, tak len v stopových prvkoch, resp. mikrogramoch... Ale chrupavky sú tvorené hlavne kolagénom typu II... Tak som to konzultoval s viacerými lekárnikmi, ktorými mi nezávisle odporučili Versan Plus.
Nie som lekár, ale nezdá sa mi, že by tvoj problém - deformácia jabĺčok, súvisela s mäkkými tkanivami (chrupavkami). Mne to traumatológ v máji odporučil v súvislosti s tým, že mám poškodenie chrupavky 4.stupňa (najhoršie poškodenie) a na jeseň mám naplánovanú operáciu kolena (transplantáciu chrupavky a liečbu kmeňovými bunkami). Nechcel som to riešiť v lete, lebo po operácii budem cca 4-6 týždňov na barlách.
Mal som s kolenom taký problém, že ma bolelo už pri dlhšej chôdzi, resp. keď som vystúpil z auta po dlhšej ceste, asi minútu som nevedel dostúpiť na nohu...
Kúpil som si Versan Plus v máji a užíval do konca júla a cca po desiatich dňoch som ráno vstal z postele mohol som na nohu normálne našlapnúť. Moja prvá reakcia bola, že som manželke povedal, že buď je Versan placebo efekt, alebo naozaj začal účinkovať. Počas užívania som si bol dokonca "načierno" raz zabehať, hoci mi to lekár zakázal (povolený som mal len bike a plávanie) a zvládol som bez bolesti cca 5 km odklusať... Takže v mojom prípade som mal pozitívnu skúsenosť (naozaj neviem, či to skutočne pomohol ten kolagén II a tvorba tej synoviálnej tekutiny, alebo placebo...) a teraz cca tri týždne, čo ho neužívam, začínam znova mierne cítiť bolesť kolena... Hľadal som na nete viac skúseností užívateľov, ale zatiaľ je to veľmi biedne so skúsenosťami...