Zdravim vsetkych v tuto neskoru vecernu hodinu.
Toto forum beriem ako nejaku formu vyrozpravania sa, nakolko mam niekedy dojem, ze cudzi ludia na internete vam dokazu lepsie pomoct, resp vas dokazu vypocut, co v mnohych pripadoch vasi realmi znami nie.
No a tymto som uz trochu nacrtla, co mi lezi na srdci. Momentalne sa citim tak trochu (citaj dost) osamela a mam pocit, ze mi nikto nerozumie, preto som sa obratila sem. Posledne obdobie si tak viac uvedomujem, ze s tym, ako zijem, vobec niesom spokojna dolahla na mna mensia depka. Viem, kazdy si je strojcom vlastneho stastia, uvedomujem si to a snazim sa podla toho aj zit. Snazim sa. Snazim sa zmenit to, co mi vadi, to, s cim nie som spokojna, a necakat, ze sa to spravi samo za mna. No v poslednej dobe mi fakt dochadza energia a sila a vola a mam chut sa na vsetko zvysoka vysrat, pretoze mam dojem, ze sa snazim totalne zbytocne a ze sa vlastne nuc nezmenilo. Nemam rada svoj zivot, nemam rada asi ani samu seba. Uprimne, neznasam stazovanie sa, ale aktualne mam taku naladu, ze nic ine nepotrebujem viac.
Vazne sa ospravedlnujem, ak je cely tento siahodlhy vylev strasne nekonkretny a o nicom, ale ako som spominala, potrebovala som sa ,,vyrozpravat". A vlastne pointou je spytat sa vas, co robite, co vas dokaze nakopnut a motivovat vtedy, ked ste padli na dno a neviete, co dalej. Co vam v takychto chvilach vrati chut do zivota?
Citim sa dost osamela a mam pocit, ze mi nikto nerozumie
Nastala nejaka zmena v tvojom zivote? Preco mas zrazu ten pocit? Ci je to len o tom ze si nad tym zacala premyslat a doteraz si to brala ako dennodennu rutinu? Myslim ze ti rozumiem pretoze ja som si napr. myslel ze ma nieco bude v zivote bavit, v podstate som to dlhe roky studoval, aj to robim ale zistujem ze ma ta praca ubija a kedze nic ine neviem som nuteny to robit. Zaroven posledne mesiace tiez dost prehodnocujem svoj zivot, takze tiez mam podobny pocit ako ty. Ked chces napis mi, viem pocuvat a myslim ze ta viem aj pochopit. A ak nechces pisat tak aspon porozmyslaj co by ta v zivote naplnalo, pretoze to ti da nadej a chut znova zit :).
Skús byť konkrétnejšia, čo presne ti leží na srdci? S čím bojuješ?
Wuhuuuuoooaaaa, ale sa mi chce spat :D,, ahoj,, frajera nemas, hejze? Ja vsetkym osamelym radim len najst si priatela, jemu by si sa vyrospravat mohla, keby si si zohnala dobreho...,, co mna nakopne do zivota? Tak hladat si priatelku :D takze zas to iste,, zacnem vela hladat, a vtedy ma vzdy velmi vie potesit, ked najdem nejaku, ktora mi rozumie, hoci s nou nikdy nebudem moct byt,, a teda vlastne presne to co si prave spravila,, napisala si na forum, a niekto hoci totalne cudzi, a uz asi nikdy v zivote nic nenapisem, ale skusil som ta pochopit a potesit, tak snad sa mi to trochu podarilo,, len sa vyrozpravavaj, a hladaj si toho praveho :)