Prvá menštruacia

La Luna

Ahoj Petra :-) Nebuď smutná. Každé dievča to dostane inokedy. Ja osobne poznám dievčatá ktoré to dostali v 18.rokoch :-) O prsia sa neboj,ešte ti určite môžu nárasť.To , že máš silnejší výtok môže znamenať že sa všetko pripravuje takže nemaj strach . :-) Myslim ze do 1-2 roku to už budeš mať :-)

petra848

Ahoj, ja mam za par mesiacov 15 a ešte stále nemám menzes :/ Aj moja mama mala tak v 15 ale dnešné dievčatá dospievaju skor... aj moja mladsia sestra ich vcera dostala :( a tiež nemám skoro žiadne prsia, to bude asi tým, čiže už ju chcem dostať čím skôr aby mi narastli. A v poslednej dobe mám taký silnejší výtok, už asi 2 mesiace. Kedy ju môžem teda očakávať? Narastú mi po menzese prsia? Znamená niečo ten silnejší výtok? Ďakujem.

La Luna

@Puglifeforever No,existuje veľa možností. Môže sa objaviť presne po 28 dňoch ale aj po 30 dňoch či menej ako 20 dňoch.Cháp to vlastne tak, že môže prísť kedy sa jej zachce. Taktiež sa môže stať že ti v nasledujúci mesiac vôbec nedorazi. Nemusíš sa ale ničoho báť,všetko sa to časom upraví. Odporúčam ti založiť si menstruacny kalendár do kt. Si budeš znaciť všetko potrebné. :-)