nemôžem mať deti okolie mi to sťažuje

Príspevok v téme: nemôžem mať deti okolie mi to sťažuje
wiky_26

ahojte... mám 26 rokov zdravotné problémy a bohužiaľ zrejme nebudem môcť mať nikdy deti. Sama v sebe som si to vyriešila začínala som sa s tým zmierovať no moje okolie mi strašne ubližuje ich rečami. Proste v rodine sú všetky baby povydávané sestra má dve deti druhá prednedávnom porodila syna.... mne koli tomu stroskotal vzťah.. ako sa stať odolnejšia voči rečiam okolia? Chcem zabojovať o to aby som už stále neplakala ale pohla sa v živote napriek všetkému dalej.. dakujem!

wes makler

pre zenu su taketo veci velmi citova zalezitost, ale neviem ci si blba ty alebo tvoja rodina, ak si im to nepovedala (sestram) ze nemozes mat deti tak budu vzdy jatrit tvoje rany z toho, ak to budu vediet a maju Ta radi tak Ti na oplatku daju dopriat pocit byt ta najlepsia teta na svete. Teda druha najlepsia, jednotku mame u nas v rodine rovnaky pripad ako tvoj, lepsiu tetu by sme nenasli. Zeny s tymto osudom byvaju tie najcitlivejsie stvorenia a castokrat lepsie ako samotne matky.

Biela Kobra

Ahoj. Aj keby to bola pravda a naozaj by sa ti nikdy nepodarilo vynosiť dieťa, aj tak si ešte stále človek. Žena. Plnohodnotný tvor. Bije ti srdce a koluje v tebe taká istá krv, ako v ostatných ženách. Nie si preto ani o chlp menejcenná a nikto nemá právo otierať si o teba jazyk. Keďže každý človek potrebuje po sebe niečo zanechať a potrebuje lásku, venuj svoje sily a svoj voľný čas, ktorý nemôžeš dať vlastným deťom, nejakej tvorivej činnosti. Hoci aj dobrovoľníckej. Nemôžeš sa starať o vlastné deti, tak sa staraj o tých, o ktorých sa nik nestará. O opustené deti, ktoré nikto nechce. O opustené zvieratá, o osamelých starých ľudí. Ak by si nenašla v tomto naplnenie, tvor niečo. Maľuj, píš, skladaj hudbu alebo papierové šarkany. Každý deň vytvor niečo nové, hoci by to bola aj úplná maličkosť. Alebo rob všetko dokopy. Je veľa slávnych žien, ktoré nikdy nemali dieťa, a dostali sa tak vysoko práve preto, že potrebovali niekde uplatniť svoju materinskú a tvorivú silu a city, a keďže materstvo im bolo odopreté, obrátili svoj potenciál inam. Ty si ešte mladučká a len si hľadáš svoju cestu. Máš celý život pred sebou, aby si našla, čo ti ho naplní - a nikde nie je povedané, že za tie roky sa nenájde aj pre teba riešenie a raz privedieš na svet dieťa aj ty. Veď už dnes je mnoho štyridsiatničiek prvorodičiek. A ak už naozaj všetko zlyhá, vždy je tu adopcia. Len je pre teba najdôležitejšie postaviť sa na pevné nohy a tých, čo do teba zapárajú, poslať tam, kam si zaslúžia. Držím palce.

Kýčera

Wiky, netráp sa. Ak chceš dieťa a nie je to niečo nezvratné, nádej ešte stále máš. Mnohým ženám pomohla riadená detoxikácia organizmu, mnohým zasa MUDr. Eugen Jonáš z Mane, v okrese Nové Zámky. Ak sa rozhodneš pre neho, nemala by si dlho váhať, je to už starý pán. Bývalý psychiater.
A tie reči zastav, aj tvrdo! Nedovoľ, aby Ti ľudia ubližovali týmto spôsobom.

zita 05

Moja, netráp sa, aj mojej kolegyni povedal lekár, že nikdy nebude mať deti a už má 4. Dúfam, že ty budeš podobný prípad.
Páá

Noelani

Boh jej v tom nepomôže.

Aj mne lekar povedal ze nebudem moct mat deti roesenie vzdy existuje. Neviem aku mas diagnozu nevies nahodou takby som ti vedela dalej poradiť

Anika1

Nadej umiera posledna ,zver svoje starosti bohu modli sa za to co chces ty ,a uz sa tolko netrap ,zivot nie je jednoduchy u nikoho mozna budes este mamou hlavne sa nevzdavaj a bojuj